URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ÎNCEPE VÂNĂTOAREA DE REDUCERI. AFLĂ CÂND VA FI BLACK FRIDAY 2023

În ziua Black Friday, care are loc în ultima vineri din noiembrie, comercianții oferă reduceri semnificative la o gamă variată de produse. Această zi este cunoscută pentru aglomerație în magazine fizice și cumpărături online frenetice.

Clienții se așteaptă la reduceri mari, promoții speciale și oferte flash, iar multe magazine își extind orele de deschidere pentru a profita la maxim de această ocazie. În ultimii ani, Black Friday s-a extins și la o perioadă mai lungă, cu reduceri prelungite care încep înainte de Ziua Neagră și continuă după ea. Este un moment excelent pentru cumpărături de sărbători și pentru a găsi oferte avantajoase.

Black Friday are o istorie interesantă. Termenul a fost folosit pentru prima dată în anii 1960 în Statele Unite și avea inițial o altă semnificație. Era folosit pentru a descrie haosul și aglomerația din orașe cauzate de traficul intens de mașini și de cumpărătorii care se îndreptau către magazine pentru a profita de reduceri în ziua de vineri de după Ziua Recunoștinței (Thanksgiving Day).

În timp, Black Friday a devenit sinonim cu începutul sezonului de cumpărături de sărbători. Comercianții au început să ofere reduceri semnificative pentru a atrage clienții și pentru a-și maximiza vânzările. Această zi a crescut în popularitate și a devenit una dintre cele mai aglomerate și profitabile zile de cumpărături din an.

În prezent, Black Friday nu mai este limitat doar la Statele Unite; a devenit un eveniment global, cu magazine din întreaga lume oferind reduceri și promoții pentru a atrage cumpărătorii în această zi. Este, de asemenea, o perioadă importantă pentru comerțul online, cu multe oferte și promoții disponibile pe internet.

În România acest eveniment important va începe pe 2 noiembrie, și se va desfășura pe o perioadă de trei săptămâni. Românii au promisiunea ca vor fi surprinşi plăcut de la o săptămână la alta cu noi produse, noi stocuri, noi reduceri.

Între timp foarte multe magazine au furat startul acestei zile. Cu toate acestea, cel mai mare retailer din România organizează Black Friday pe 10 noiembrie. Evenimentul se va desfășura pe durata unei singure zile, cunoscută drept Vinerea Neagră.

Anul acesta, reducerile de Black Friday sunt de până la 80%, ioar cele mai căutate produse sunt: telefonale mobile, televizoarele sau accesoriile. Căutate sunt şi electrocasnicele mari precum frigiderele sau maşinile de spălat.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top