URMĂREȘTE-NE
Strada Independenței

ADMINISTRAȚIE

ÎNCEPE REABILITAREA ȘI MODERNIZAREA STRĂZII INDEPENDENȚEI. PRIMĂRIA CĂLĂRAȘI A SEMNAT ORDINUL DE ÎNCEPERE A LUCRĂRILOR ȘI A PREDAT AMPLASAMENTUL

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a anunțat astăzi, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare, că vineri s-a semnat ordinul de începere a lucrărilor privind reabilitarea și modernizarea străzii Independenței. De asemenea, tot vineri, Primăria municipiului Călărași a predat constructorului amplasamentul pentru realizarea acestei investiții.

Proiectul este finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și are o valoare totală de 7.207.088,80 lei (TVA inclus). 6.842.053,45 (TVA inclusi) provin din fonduri guvernamentale, în timp ce diferența de 365.035,35 lei (TVA inclus) va fi asigurată de la bugetul local.

Investiția vizează modernizarea străzii Independenței și a Prelungirii Independenței, în lungime totală de 1.601,79 m. Lucrările vor fi realizate de SC EN Electric Proiect Office SRL, iar termenul de execuție este de 12 luni.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top