URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ÎNCEPE FESTIVALUL SAGA 2022, UN SPECTACOL GRANDIOS

DJ Snake, Tiesto, Fisher, Meduza, Afrojack, Marshmello, Black Coffe sau Sickick se numără printre artiştii care vor urca pe scenele de pe Arena Naţională din Bucureşti, în perioada 3-5 iunie, la SAGA Festival 2022, au anunţat organizatorii.

Fanii muzicii vor avea posibilitatea să-şi aleagă trupele pe care să le asculte consultând line-up-ul concertului, dar vor avea parte şi de surprize, lista cu artiştii care vor urca pe scena Ravers BUS nefiind făcută publică.

În prima zi a festivalului, pe 3 iunie, pe scena “Source stage” vor concerta Acraze, Aya, Deadmau5, Mike Williams, Ofenbach, R3hab, Timmy Trumpet, Vali Bărbulescu, iar pe scena “Heat Stage” vor urca Black Coffee, Fisher, Honey Dijon, Moonsound, Sven Vath şi The Model.

Pe scena “Spark Stage” concertează: Brad Brunner, Cloonee, James Hype, Lee Foss, Sllash & Doppe şi Tini Gessler, iar pe “Drift Stage” vor fi: Nopame, Tini Gessler şi Vanotek.

CTC, DJ Nasa, Guess Who, Mitză, Moza Kaliza, Spike şi Vlad Flueraru vor putea fi văzuţi pe scena “Switch Stage”, în timp ce Carol, Luca, Natasha Cri (DJ Set), NOTSOCOMMONDJ şi Raphael Top Secret vor urca pe “Bumper Cars”.

Pe 4 iunie, pe scena “Source Stage” vor cânta Afrojack, Jax Jones, Joel Corry, Shouse, Sickick, The Stickmen Project, Tiesto, Topic şi Vanotek, în timp ce pe “Heat Stage” vor concerta Adin, Alan Fitzpatrick, Edi P, Nicole Moudaber, Pan-pot şi Reinier Zonneveld Live.

Pe scena “Spark Stage” vor urca Afgo & Lemon, Biscits, Dobrikan, Dom Dolla, Golan şi Meduza, pe “Drift Stage” vor putea fi ascultaţi Dan Andrei, Edward, EMI, Herodot şi Mathew Johnson, pe “Switch Stage” – Du Mad B2B Capote, Dutu, Persic, Sandy Rivera şi Vanilla Sunrise, iar pe “Bumper Cars” bucureştenii îi vor asculta pe Eddie Lanzat, Khidja, Matisa, Red Axes şi Tiga.

În ultima zi de festival, pe scena “Source Stage” vor urca Andi, Da Tweekaz, Elderbrook, Fedde Le Grand, Marshmello, Purple Disco Machine şi Salvatore Ganacci, în timp ce pe scena “Heat Stage”, fanii îi vor putea asculta pe Baggi, Hot Since 82, Joseph Capriati, Pawsa şi Solardo.

Bucureştenii vor avea ocazia să îi vadă pe Artbat, Camelphat, Coeus, Cotoraci B2b Kaisser şi John Summit, pe scena “Spark Stage”, dar şi pe Adrian Eftimie B2B The Gang Raw, Adrien B2B Christian Lepah, Optick, Oxia şi Sylvio pe “Drift Stage, precum şi pe Christian Thomson pe “Switch Stage”.

Scena “Bumper Cars” îi va găzdui în ultima zi a festivalului pe DJ Caludio Cristo şi DJ Freeq.

Fanii muzicii electronice care doresc să intre la SAGA Festival 2022 pot achiziţiona bilete de pe site-ul oficial al festivalului sau din reţeaua de bilete partenere.

Preţul biletului pentru o singură intrare la festival este de 45 euro, iar pentru două zile de acces la festival – 85 euro. Tichetele pentru toate cele trei zile de festival diferă în funcţie de locul de lângă scenă şi de facilităţi. Acestea variază de la 180 de euro – categoria VIP, până la 120 de euro.

SAGA Festival începe vineri

În numai 4 zile, începe cea de-a doua ediție SAGA! Festivalul aduce la Arena Națională și în parcul care o împrejmuiește un concept electrizant, care are la bază imaginația, transformarea și energia. Pe 3, 4 și 5 iunie, festivalierii vor fi teleportați într-o lume a creativității și inovației. Source, scena principală, este un adevărat spectacol, are 40 de metri înălțime și deschidere de 150 metri. În premieră în România, Source va avea 1500 de metri pătrați de leduri de 4.8 mm pixel pitch și rezoluție 4k, lumini statice și inteligente. Elementul central ar scenei va fi icosaedrul, simbolul SAGA, care va fi încărcat cu efecte speciale, lumini, lasere și artificii.

SAGA are la bază libertatea, este locul în care oamenii se încarcă cu energie, își trăiesc visurile alături de prieteni și creează o conexiune specială cu artiștii preferați. Anul acesta, întregul concept este dus la un nou nivel, vor fi mai multe scene, mai grandioase, mai multe spații de activări și instalații de care festivalierii se pot bucura pe durata celor 3 zile.

Peste 90 de tiruri cu echipamente au sosit în urmă cu 2 săptămâni din Olanda, Germania, Belgia, Polonia și Ungaria, iar zilnic aproape 5000 de oameni lucrează pentru realizarea unui eveniment unic în România, pe care festivalieri din 85 de țări îl așteaptă cu nerăbdare. Peste 1000 de tone de schele și grile, 200 km de cabluri și peste 800 boxe sunt doar câteva dintre elementele care compun cea de-a doua ediție SAGA.

Source, Heat, Spark, Switch, Drift, Bumper Cars și toate celelalte scene speciale și secrete așteaptă să prindă viață alături de festivalieri în scurt timp.

Continue Reading
La Top