URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

INCEDIU ÎN CASA UNEI BĂTRÂNE DIN ROSEȚI, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI. O SOBĂ LĂSATĂ NESUPRAVEGHEATĂ ERA SĂ O LASE PE DRUMURI

UPDATE: Pompierii militari din cadrul detașamentului Călărași au fost solicitați să intervină la un incendiu în jurul orei 14:45 în localitatea Roseți, la un incendiu de locuință. La ajungerea pompierilor la fața locului, incendiul se manifesta foarte violent la nivelul a trei încăperi ale locuinței și la acoperișul acesteia. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 60 de minute și nu au fost victime, acestea s-au autoevacuat. Din nefericire au ars bunuri materiale din trei camere ale locuinței și acoperișul. Cauza probabilă de incendiu a fost un scurt-circuit și au fost salvate vecinătățile prin intervenția eficientă a echipajelor profesioniste de stingere. În urma incendiului s-au înregistrat și pagube în valoare de aproximativ 30.000 lei, iar valoarea bunurilor salvate a fost estimată la suma de 70.000 lei.” – declară, pentru Canal SUD, Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt al ISU Călărași.

O locuință din Roseți a fost cuprinsă de flăcări, miercuri după-amiza, din cauza unei posibile sobe lăsată nesupravegheată. Proprietara, o bătrână de aproximativ 75 de ani, a reușit să iasă singură din casă și să anunțe urgența prin 112.

La fața locului, pompierii militari din cadrul ISU Călărași au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Flăcările au reușit să mistuie două camere și o bună parte din acoperiș.

Continue Reading
La Top