URMĂREȘTE-NE
Popa Daniel Gheorghe

ACTUALITATE

IN MEMORIAM! TREI ANI DE LA DECESUL LUI POPA DANIEL GHEORGHE, FOSTUL COMANDANT AL ISU CĂLĂRAȘI

Este o zi tristă pentru pompierii militari călărășeni. Astăzi se împlinesc trei ani de la trecerea în neființă a lui Popa Daniel Gheorghe, fostul comandant al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Călărași. 

Foștii colegi au postat pe o rețea de socializare un mesaj emoționant:

Păstrăm vie imaginea şi cinstim memoria camarazilor noştri! Au trecut trei ani de la plecarea dintre noi a fostului nostru comandant – Popa Daniel Gheorghe.

Înainte de toate, Om, în adevaratul sens al cuvântului, militar desăvârșit, bun conducator, prieten adevărat și camarad de nădejde în orice imprejurare!

Și-a dedicat întreaga viață carierei militare, slujind în nobila misiune de salvare a vieților omenești și de protejare a bunurilor comunităților!

Noi, pompierii militari, nu îl vom uita niciodată!

Dumnezeu să vă odihnească în pace domnule comandant! Pompierii militari călărășeni”, se arată în mesajul transmis de pompierii militari călărășeni.

De asemenea, Popa Daniel Gheorghe a fost și comandantul ISU Constanța. Și foștii colegi din Constanța au transmis un mesaj:

General de brigadă ( post-mortem) Daniel Gheorghe Popa a încetat din viață în ziua de 4 noiembrie 2020. Avea 57 de ani.

Din 15 iulie 2016 până noiembrie 2020, a fost Inspector şef I al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa. Evoluția în cariera militară a fost susținută de seriozitate și profesionalism. A fost recompensat în repetate rânduri, fiindu-i conferite numeroase ordine și semne onorifice militare.

A fost un ofițer pompier foarte bine pregătit, cu bogate cunoștințe de specialitate și militare, obiectiv și corect. A fost loial armei pompieri, respectuos și disciplinat. Calitățile sale l-au făcut să fie apreciat de comandanții IGSU, dovadă fiind cei 19 ani în care a avut ca sarcină conducerea a două unități de pompieri județene, Călărași și Constanța.

Dedicat trup și suflet meseriei, a reușit să insufle subordonaților săi dragostea față de profesia de pompier, primind în schimb, din partea acestora, respectul pentru felul său de a fi: un om bun, cu o inimă mare.

Colonelul Daniel Gheorghe Popa, victimă a pandemiei, a fost înaintat post mortem la gradul de general, la 11 noiembrie 2020, prin decret semnat de președintele Klaus Iohannis.

Veți rămâne veșnic în memoria și în inima noastră!  Requiescat in Pacem”, transmit reprezentanții ISU Constanța.

 

FOTO: Facebook / ISU Călărași

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top