URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

IMAGINI HORROR SURPRINSE DE UN ȘOFER, LÂNGĂ PĂDUREA LUICA DIN CĂLĂRAȘI

În noaptea de 6 august, un șofer din Călărași a fost martorul unor evenimente înfricoșătoare pe un drum județean ce leagă Călărași de Oltenița. În apropierea intrării din pădurea Luica, cunoscută și sub numele de Ciornuleasa, un bărbat înfiorător îmbrăcat în haine jerpelite și cu o bâtă în mână a apărut pe marginea drumului, surprinzând șoferul într-o situație ce părea ruptă dintr-un film de groază.

Locuitorii zonei relatează că astfel de întâmplări nu sunt incidente izolate, dezvăluind că în pădurea Luica au avut loc numeroase evenimente tragice, inclusiv tâlhării și violuri.

Șoferul îngrozit a reușit să înregistreze întâmplarea prin camera de bord a autoturismului său, imaginile captate evocând atmosfera terifiantă din filmele horror.

Există suspiciuni că un grup de indivizi ar putea viza șoferii neatenți, profitând de faptul că bărbatul înfiorător îi determină să oprească pentru a solicita ajutor, moment în care aceștia devin ținte ușoare pentru tâlhari.

O altă teorie presupune că în zona respectivă există culturi sau grupuri de oameni care își păzesc teritoriul cu strictețe, folosind astfel de metode pentru a intimida trecătorii.

Între timp, locuitorii din Călărași și Oltenița trăiesc într-un amestec de frică și curiozitate, iar autoritățile investighează în continuare aceste evenimente înspăimântătoare în încercarea de a dezvălui misterul din spatele întâlnirii șoferului cu personajul sinistru din pădurea Luica.

Continue Reading
La Top