URMĂREȘTE-NE

POLITICĂ

ILIUȚĂ NU A FOST INVITAT LA ÎNTÂLNIREA CU PREMIERUL CIUCĂ. AFLĂ MOTIVUL DE LA LIDERUL PNL CĂLĂRAȘI

Președintele Organizației Județene a PSD Călărași, Vasile Iliuță, susține că nu a fost invitat, de către colegii săi din coaliția de guvernare, la vizita de lucru a  premierului Nicolae Ciucă, desfășurată la data de 15 martie a.c., în județ. El spune că “e regretabil ce s-a întâmplat”, mai ales că domnia sa l-ar fi invitat, după cum a afirmat astăzi, 16 martie a.c., într-o conferință de presă, pe reprezentantul Guvernului în teritoriu, Valentin Barbu, la toate întâlnirile cu oficiali ai ministerelor.

“Salutăm prezența domnului prim-ministru, Nicolae Ciucă, în judetul Călărași. Îmi pare rău că nu am primit nicio invitație din partea PNL,  pentru a fi și eu prezent. E regretabil ce s-a întâmplat. Și pot să vă mai spun că eu întotdeauna am invitat prefectul la orice ministru secretar de stat, pe care PSD l-a avut în teritoriu. A fost invitat, de către Organizația Județeană, să fie prezent în teritoriu. Lucrurile nu se întâmplă la fel, la colegii de coaliție, care nu tratează cu același respect demnitatea publică pe care cetățenii ne-au dat-o prin votul din 27 septembrie 2020”, a declarat președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, în conferința de presă.

Am încercat să îl contactăm telefonic pe prefectul județului Călărași, Valentin Barbu, pentru a-l întreba dacă sunt adevărate afirmațiile lui Iliuță, însă fără sorți de izbândă.

În schimb, liderul PNL Călărași, Ciprian Pandea, deși se afla într-o ședință de lucru, ne-a explicat, printr-un mesaj, motivul pentru care partenerul său de coaliție nu a fost invitat la întrevederea cu premierul României, Nicolae Ciucă: Vizita de lucru a domnului prim-ministru, care este și presedintele PNL, a avut loc la invitația mea, iar dânsul evident că a vrut să aibă alături de el reprezentantul Guvernului din teritoriu. A fost o vizită de lucru în județul Călărași, iar cei care au stabilit obiectivele vizitate de domnul premier nu au considerat că este necesară și prezența președintelui Consiliului Județean Călărași, mai ales că domnul Iliuță a avut ocazia să discute cu domnul premier Ciucă atunci când a fost invitat la Guvernul României să semneze contractele de finanțare pe PNRR.”

Continue Reading
La Top