URMĂREȘTE-NE
O POLIȚISTĂ S-A ÎNDRĂGOSTIT DE CEL PE CARE TREBUIA SĂ ÎL SUPRAVEGHEZE

ACTUALITATE

DRAGOSTE PRINTRE DOSARE PENALE. O POLIȚISTĂ S-A ÎNDRĂGOSTIT DE CEL PE CARE TREBUIA SĂ ÎL SUPRAVEGHEZE

O posibilă idilă între o polițistă și un tânăr arestat la domiciliu a ajuns în atenția șefilor din Poliție, după ce un vecin a sesizat prin 112 faptul că tânăra îmbrăcată în uniformă intra în casa băiatului de 19 ani, arestat la domiciliu, cercetat pentru tentativă de omor și ieșea după mai multe ore.

S-a întâmplat în după-amiaza zilei de 29 septembrie, când vecinii tânărului arestat la domiciliu pentru tentativă de omor au fost martorii unui eveniment care i-a pus pe gânduri și i-a adus în prim-plan pe oamenii legii.

Unul dintre vecinii acestui bărbat a făcut un apel la numărul de urgență 112 pentru a semnala o situație care părea să fie dincolo de comun. El le-a spus polițiștilor că o polițistă care se ocupa de verificările la domiciliul bărbatului petrecea mai multe ore acolo în timpul programului de lucru. Această descoperire a stârnit suspiciuni.

“Cam de vreo două săptămâni e jale mare în localitate. O domnișoară polițistă, având în subordine câțiva arestați la domiciliu, ar fi început o idilă cu unul dintre aceștia. Într-o seară, am parcat mașina. La ora 23, i-am văzut, dădeau ture cu mașina. A doua zi dimineață, un prieten m-a sunat și mi-a spus, “Mai, ce am văzut la ieșire din București. Am rămas uimit. Andreea, polițista, era cu Alin, a lui Viteză, în mașină.” La câteva zile, a venit domnul comandant și m-a întrebat dacă știu ce face respectiva. Vineri, 28 septembrie, s-a primit un apel că ei sunt acolo. Colegii dânsei, echipați cu camere, au intrat în casă și i-au găsit pe amândoi, întinși în pat. Se jucau pe telefon. În momentul în care un coleg a întrebat-o ce face acolo, ea a răspuns că este în timpul liber. I-a zis să se îmbrace, că o așteaptă domnul comandant.” – povestește un vecin, martor al întregii situații.

De atunci, ancheta este în plină desfășurare. Polițista în cauză este supusă unei cercetări disciplinare de către superiorii săi, iar oamenii legii efectuează verificări pentru a confirma informațiile furnizate de vecin.

Mătușa tinerei polițiste este surprinsă de comportamentul tinerei și spune că nu a mai făcut astfel de probleme până acum.

“Să știți, sunt foarte sinceră. Aseară a venit cineva la mine și m-a întrebat, “Ai auzit ce a făcut Andreea?”. Mi-a zis ce a făcut. Mi-a zis că Andreea și-a lăsat soțul și trăiește cu ăsta. Chiar mă gândeam să o sun și să îi spun să vină până la mine.” – a spus mătușa tinerei polițiste din Budești.

Mama lui Alin, tânărul aflat în arest la domiciliu, nu vede nicio problemă în această situație. Spune că cei doi se cunosc de mai bine de un an, înainte ca tânărul să aibă probleme cu legea și să ajungă arestat la domiciliu.

“Băiatul meu e arestat la domiciliu, știe toată lumea. A fost o problemă, o greșeală. Ei au un an și ceva de când se cunosc. După ce Alin a fost arestat, nu au mai ținut legătura. Ea venea pentru ca el să semneze. Ei erau îndrăgostiți de mai mult timp. (…) Nu este nicio problemă. Fată era în timpul liber. Ei se cunosc de un an și jumătate. Au fost într-o relație, s-a întâmplat ce s-a întâmplat și nu s-au mai văzut, dar dragostea a rămas.”

IPJ CĂLĂRAȘI A ÎNCEPUT O CERCETARE DISCIPLINARĂ ASUPRA POLIȚISTEI

“La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 18:40, polițiștii Orașului Budești au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul zilei, un alt bărbat ar fi părăsit locuința unde se afla în arest la domiciliu, pentru tentativă la omor. Din verificările efectuate de către patrula care a intervenit la fața locului, a rezultat că persoana care face obiectul măsurii arestului la domiciliu a fost identificată la adresa indicată, totodată fiind identificată în cadrul locuinței o persoană de sex feminin, despre care s-a stabilit faptul că are calitate de agent de poliție și se afla în timpul liber. În cauză, a fost dispusă cercetarea disciplinară a agentului de poliție identificat în locuință, fiind efectuate verificări detaliate pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi aplicate măsurile legale în consecință,” se arată într-un comunicat IPJ Călărași.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top