URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

IACOMI, DORIT SAU NU DE PSD?

Excluderea din PNL a primarului de la Lehliu-Gară, Iulian Iacomi, a tulburat scena politică de la malul Borcei. Toți cei implicați în politică punându-și întrebarea către ce partid va merge Iacomi.

În conferinta de presă care a avut loc joi, 10 februarie, la sediul PSD Călărași, Vasile Iliuță, președintele social democraților călărășeni aduce lămuriri:

“Nu pot să vă spun decât un singur lucru. Am avut o discuție telefonică cu domnia sa. Are intenția de a veni în cadrul Partidului Social Democrat. Nu pot eu să decid… Să vină cu cerere și în Consiliul politic Județean va fi analizată. Pot să spun că am avut câteva discuții cu câțiva primari. Cererea nu va fi analizată mai devreme de repartiția sumelor pe proiectul Anghel Saligny, proiectul național care urmează să finanțeze investițiile din localitățile ale Partidului Social Democrat. Venirea unui primar înseamnă că afectează bugetul pe care-l va primi Partidul Social Democrat. Nu vreau să ne pronunțăm acum. Discuția domniei sale, dacă va face cerere, va fi după ce se vor semna ordinele de ministru, care sunt comunele finanțate ale Partidului Social Democrat”.

“Domnia sa a plecat din rândurile noastre doar ca simplu membru la PNL, nu putem face aprecieri, doar putem constata câteva lucruri. Decizia va fi clară, trebuie să fie jumătate plus unu din colegii mei din Consiliul Politic Județean. Un vot negativ văd că deja îl are (n.r. deputatul Dumitru Coarnă fiind foarte hotărât ca Iacomi să găsescă altă barcă politică), poate se abține domnul Cionoiu”, a concluzionat Iliuță.

În acest moment Iulian Iacomi este independent, calitate care nu-i oferă prea multă siguranță în accesarea proiectelor orașului pe care îl conduce.

Continue Reading
La Top