URMĂREȘTE-NE

HOROSCOP

HOROSCOPUL ZILEI. AFLĂ CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE

Este weekend, dar astrele nu iau pauză, așa că îi vor provoca pe nativii horoscopului la noi încercări. Apar discuții legate de bani, dar și probleme în paradis pentru unele zodii. Vor fi însă nativi care vor avea parte de noroc pe toată linia.

Berbec

Ai așteptat cu nerăbdare ziua asta pentru a te odihni, însă nu vei reuși să-ți duci planul la bun sfârșit. Dimineață va trebui să rezolvi chestiuni domestice restante, iar asta te va stresa și mai mult. Din fericire, spre seară veiieși cu prietenii și cu familia în oraș și îți vei încărca bateriile.

Taur

Ziua va debuta bine, însă, pe parcurs, îți vei aduce aminte de niște lucruri nerezolvate și-ți vei lua partenerul la întrebări. De aici și până la reproșuri dure de ambele părți e doar un pas și lucrurile pot degenera. Sera va fi însă una liniștită, fiindcă vei pleca de acasă…

Gemeni

Astrele te favorizează azi pe toate planurile, chiar dacă în prima parte a zilei vei avea tendința să te victimiezi. O veste bună, legată de bani, te va reanima și îți va readuce optimismul. Mai mult, după-amiază e posibil să cunoști pe cineva care îți va schimba statutul de „single”.

Rac

Azi, vrei-nu vrei, te vei distra în familie. Fie că este vorba despre o nuntă, un botez sau o aniversare, vei fi toată ziua în priză. Chiar dacă întâlnirea cu apropiații te bucură, până la final va fi obositor… Mare atenție la ce mănânci, sunt toate șansele să te alegi cu o toxiinfecție alimentară!

Leu

Ți-ai făcut o mulțime de planuri pentru azi, însă partenerul tău nu va rezona cu ele. Mai mult, îți va reproșa că ai început să cheltuiești excesiv și că ți-e gândul numai la shopping. Mai mult, va asocia și pasiunea ta pentru haine și mers la salon cu o… nouă idilă și poate urma și o criză de gelozie.

 Fecioară

Ai atât de multe pe lista de to-do, încât în cele din urmă vei lua o decizie neașteptată… Vei lăsa totul baltă și îți vei invita familia și prietenii la o ieșire în afara orașului. Paradoxal, vei avea parte de o zi excelentă, așa, fără niciun fel de pregătire prealabilă. Iar seara va fi dedicată unei cine romantice.

Balanță

Dacă nu ai plecat încă în concediu, ziua de azi o vei dedica acestui scop, iar până seara ai putea deja avea cazarea și biletul de avion asigurate. Mai mult, prietenii s-ar putea să te surprindă și să te anunțe că îți vor ține companie. Singura ta problemă o reprezintă acum dieta, de care încă nu te-ai apucat!

 Scorpion

Urăști când ți se face program și mai ales când ești obligată să te ții de el… Dar azi le vei face pe plac celor dragi și vei ieși cu ei în oraș sau la film, așa cum își doresc. Cum nu faci însă nimic gratuit, partenerul tău va trebui să se recompenseze, iar ziua de duminică o veți petrece doar voi doi.

 Săgetător

Deși e weekend, problemele de la job nu-ți dau pace, iar asta nu te face să fii cea mai bună companie. În cele din urmă însă, prietenii vor reuși să te scoată din această stare de agitație și, mai mult, îți vor smulge promisiunea unei city-break. Spre seară primești o veste pe care o așteptai de mult.

Capricorn

Te vei distra atât de bine azi, încât nu e exclus să-ți prelungești weekendul cu o zi-două. Chiar dacă ai foarte mult de muncă și proiectele tale tind să se prelungească, pauza va fi benefică și te va ajuta să devii mai eficientă. Iar astrele s-ar putea să-ți facă o surpriză frumoasă și pe plan sentimental!

Vărsător

Azi îți vei dedica ziua sarcinilor domestice, care nu mai puteau fi amânate, dar spre seară vei reuși să evadezi puțin. Cineva din trecutul tău îți va da un telefon surprinzător și te va invita la o cafea. Înainte de a te repezi să reînnozi relația, amintește-ți ce te-a determinat inițial să renunți la ea!

 Pești

Vei avea parte de o zi relaxantă alături de familie și prieteni, însă astrele îți vor da și ție câteva emoții. Mare atenție – nu-ți ține actele, banii și cardurile în același loc, fiindcă ai putea rămâne fără ele! În plus, ai grijă când faci plățile și nu te arunca să achiziționezi așa-zise chilipiruri!

Sursa text: viva.ro

 

Continue Reading
La Top