URMĂREȘTE-NE

HOROSCOP

HOROSCOPUL CHINEZESC – ANUL IEPURELUI DE APĂ VA ADUCE SCHIMBĂRI IMPORTANTE

Anul Nou chinezesc 2023 a început pe data de 22 ianuarie și se termină pe 9 februarie 2024. În zodiacul chinezesc sunt 12 animale cărora le corespund anumiţi ani: şobolan, taur, tigru, iepure, dragon, şarpe, cal, capră, maimuţă, cocoş, câine şi porc, care se repetă într-un ciclu de 12 ani.

Au fost câțiva ani grei pentru întreaga lume, iar 2023 va fi Anul Iepurelui de Apă. Ultima conjunctură similară a avut loc acum 60 de ani.

2021 ne-a adus Anul Bivolului, 2022 a fost Anul Tigrului, iar 2023 va fi Anul Iepurelui. Semnelor din zodiacul chinezesc le corespund și cinci elemente primordiale: apă, foc, pământ, lemn și metal, iar în 2023 Iepurele va fi asociat cu elementul apă, lucru care s-a întâmplat ultima oară în 1963.

Anul Iepurelui de Apă este considerat un an bun și norocos, în care putem recupera multe beneficii pierdute în anul anterior, care a fost anul Tigrului. 2023 va fi un an norocos pentru mai multe zodii din astrologia chineză, favorizate de semnul Iepurelui.

Cele mai norocoase zodii favorizate în anul Iepurelui de Apă se vor bucura de realizări mari în 2023 și de avantaje pe care nu le-au mai avut până acum. Iepurele de Apă protejează familia și casa. Iepurele este o zodie familistă, prudentă și înzestrată cu multe calități, drept pentru care este una dintre cele mai iubite zodii în astrologia chineză și se așteaptă vești bune pentru anul 2023.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top