URMĂREȘTE-NE

HOROSCOP

Horoscop luna Aprilie/ Orice Mercur retrograd este plin de surprize și provocări

Această perioadă simbolizează începutul. Situații neașteptate se vor crea la locul de muncă. Există nativi care doresc să-și schimbe meseria și nu găsesc momentul potrivit pentru a face acest pas. Unii dintre aceștia se vor lăsa duși de val în relațiile amoroase. Această perioadă retrogradă durează de la 1 aprilie până la 24 Aprilie.

Orice Mercur retrograd este plin de surprize și provocări. Principala sursă a problemelor este totuși perioada de tranzit.

Mesajul de bază pentru acest Mercur retrograd este să te gândești înainte de a vorbi sau a acționa. Berbecul este un semn care tinde să spună primul lucru care îi vine în minte.

Berbec
Aprilie este o lună a renașterii pentru voi! Astrele vă ajută să vă atingeți obiectivele atât în viața personală, cât și în carieră și aveți abilități de lideri, apreciate de colegi, dar și de superiori. Recompensele nu vor întârzia să apară, însă nu uitați să vă și odihniți!

Taur
Sunteți energici, determinați, focusați pe obiectivele profesionale și simțiți că puteți muta munții din loc. Și unii dintre voi chiar o vor face! Iar alții îi vor escalada! Simțiți nevoia, așadar, să petreceți timp în natură, faceți drumeții și sport în aer liber, iar asta vă ajută și mental!

Gemeni
Trebuie să evitați stresul inutil și asta poate înseamna chiar întreruperea relațiilor cu unii oameni toxici din jurul vostru, cărora le-ați acordat prea multe șanse. Totodată, învățați să vă relaxați și detașați-vă de situațiile care vă consumă energia.

Rac
Emoții puternice pentru voi, atât acasă, în relația cu familia și partenerul de viață, cât și la locul de muncă. Poate chiar prea puternice! Uneori explodați și riscați să stricați prietenii vechi din cauza impulsivității. Învățați să vă controlați!

Leu
Luna aprilie va fi o lună de independență și schimbare pentru voi. Puneți la cale proiecte noi și dați curs unor parteneriate de care v-ați ferit până acum, iar mai târziu vă veți felicita petru aceste decizii. O lună senzațională pentru voi!

Fecioară
Aveți nevoie de afecțiune și tandrețe în luna aprilie, mai intens ca niciodată! Sensibilitatea voastră atinge cote înalte, uneori vă supărați din motive pe care ceilalți nu le înțeleg, însă nu ar strica să explicați ce se întâmplă în loc să vă închideți în voi, sperând că ceilalți se prind singuri.

Balanță
Călătoriile, schimbările în carieră și chiar a partenerului de viață sunt posibile pentru voi în aprilie, dar cel mai important este să vă cântăriți bine deciziile și să nu vă pripiți. Încercați să nu fiți impulsivi și categorici, mai ales la nervi și așteptați să vă calmați!

Scorpion
Luna aprilie le va aduce Scorpionilor o oarecare instabilitate emoțională și un exces de energie. Treci foarte repede de la o stare la alta, iar asta îi poate determina pe cei din jur să vă ocolească, așa că încercați să vă stăpâniți. Sportul vă poate ajuta să vă liniștiți!

Săgetător
Simți nevoia în această lună să petreci mai mult timp cu familia, să-ți încarci bateriile făcând activități care te fac fericit, precum cititul, călătoriile sau mâncarea bună. Toate, însă, în compania copiilor sau a prietenilor foarte buni, care vă iubesc necondiționat.

Capricorn
Aprilie vă provoacă să ieșiți din zona de confort și să bifați acele activități sau întâlniri de care v-a fost teamă. Și poate chiar să schimbați locul de muncă dacă nu vă mai aduce satisfacțiile de până acum. Stiți cum se spune: „Schimbi locul, schimbi norocul!’.

Vărsător
Duceți pasiunile voastre până la capăt și, de ce nu, transformați-le în afaceri! Astrele vă susțin în acest sens, trebuie doar să vă găsiți voi curajul de a trece la etapa următoare și de a avea mai multă încredere în talentele voastre. Puteți câștiga bani frumoși făcând ce vă place!

Pești
Luați decizii îndrăznețe în viața personală și profesională și asta vă transformă în vedetele zodiacului în luna aprilie, dar și în rândul celor din jurul vostru. Sunteți admirați pentru creativitate și energie și priviți ca adevărați mentori.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top