URMĂREȘTE-NE

HOROSCOP

Horoscop 9 Ianuarie/ Ziua de marți începe cu stângul pentru nativii Rac

Ziua de marți începe cu stângul pentru nativii Rac deoarece se anunță pierderi financiare, în timp ce 2 zodii vor avea doar de câștigat. De asemenea, mai mulți nativi sunt avertizați să nu ignore problemele de sănătate, chiar dacă sunt minore.

Berbec

Dorința de elevare sufletească este la cote înalte. Recomandate sunt activitățile culturale, cum ar fi vizitarea galeriilor de artă, lecturarea unei cărți deosebite sau vizionarea unui film bun. Îți poți alcătui planuri de călătorii în străinătate sau de studii pe termen lung.

Taur

Este o zi bună de a te ocupa de chestiunile financiare ce vizează banii altora: taxe, impozite, datorii sau relații cu instituțiile bancare. Pe de altă parte, dacă la locul de munca ești implicat în activități ce implică banii firmei, s-ar putea să descoperi anumite nereguli.

Gemeni

Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice. Nu prea ai tu chef să te implici în discuții sau activități de grup, însă va trebui să te alături celorlalți. Se pare că este un moment bun de a lamuri anumite chestiuni legate de parteneriatele sau colaborările în care ești implicat.

Rac

În a doua zi a săptămânii ești foarte hotărât să te ocupi de activitățile de la serviciu. Sunt multe de făcut, însă concentrează-te doar pe cele importante. Tu ai spor și chef de muncă, dar pe ceilalți nu îi interesează.

Leu

Cheful de distracții și aventuri te va face remarcat în anturaj. Vei reuși să-i molipsești și pe cei din jur cu veselia ta. Chiar dacă starea de spirit ți se poate schimba ușor, farmecul te va însoți întreaga zi. Creativitatea este la cote înalte și ar trebui să dai frâu liber imaginației.

Fecioară

Activitățile gospodărești îți deschid săptămâna. Relațiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate. S-ar putea ca un membru al familie să-ți ceară ajutorul. Pe de altă parte, gândurile tale zboară către alte ținuturi îndepărtate, în care se pare că ai dori să te muți.

Balanță

Drumurile scurte îți aduc mult de furcă. Vrei, nu vrei, astrele te îndeamnă să rezolvi diverse chestiuni în locații diferite. Dialogurile sau întâlnirile cu neamurile îți pot oferi informații alarmante legate de patrimoniul familiei sau de starea de sănătate a unui membru al familiei.

Scorpion

Banii sunt subiectul principal al zilei. În special cei câștigați din munca proprie. O mărire de salariu, o primă sau un cadou sunt binevenite, dar mai ales binemeritate. Recomandabil este să-ți drămuiești veniturile cu mult discernământ, deoarece luna cadourilor a trecut demult.

Săgetător

Este o zi excelentă pentru tine. Te simți bine, ai chef de viață și poți face o mulțime de lucruri. În primul rând ar trebui să te ocupi de propria persoană. O vizită la un salon de frumusețe, ceva cumpărături pentru sufletul tău sau îți poți programa cursuri de dezvoltare personală, relațională sau de artă.

Capricorn

În prima parte a zilei ești destul de discret și nu ai chef să ieși din casă. Este un moment bun de a studia ultimele evenimente din viața ta și de a face planuri de îmbunătățire a propriei persoane sau a relațiilor cu ceilalți.

Vărsător

Ești interesat doar de prieteni. Se pare că este un moment bun de a face o selecție drastică în acest sector de viață. Unele legături pot lua sfârșit, pentru a face loc altora noi, bazate pe seriozitate și sentimente oneste.

Pești

Apar chestiuni pe care le-ai neglijat în ultimul timp. Poate nu ai studii suficiente pentru a avansa în carieră sau a-ți menține poziția socială sau ai lăsat pe seama altora îndatoririle tale. Imaginea ta în ochii celorlalți nu este prea grozavă și ar trebui să iei aminte.

Acesta a fost horoscopul. Sper că îți va fi util și că vei avea o zi minunată!

Continue Reading
La Top