URMĂREȘTE-NE

HOROSCOP

Horoscop 8 Mai 2023/ Ce ne rezervă tranzitul planetei Venus în semnul Racului

În prima parte a acestei zile parcă nu mai distingem realitatea de imaginație, ne confruntăm cu anxietate și emoții care ne bulversează. Viața de familie nu ne oferă astăzi provocări și am fugi departe de toată lumea.

Tranzitul planetei Venus în semnul Racului până în data de 5 iunie ne va face să fim mai nostalgici, să ne simțim nesiguri și să căutăm în jurul nostru stabilitate și dovezi concrete ale iubirii.

În continuare haideți să vedem ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte.

Berbec

Este bine ca astăzi să vă țineți urechile și ochii deschiși. Veți fi preocupați de casă, imobiliare și veți avea multe momente de nostalgie. Este posibil chiar să găsiți modalități prin care să vă sporiți veniturile.

Dacă sunteți singuri o să vă gândiți intens la întemeierea unei familii sau să vă găsiți un loc doar al vostru.

Taur

Astăzi se cere mai multă atenție la excesele de sensibilitate și la tendința de a fi prea sensibili. Vă puteți aștepta la câteva surprize plăcute din partea unor oameni apropiați. Toate aceste aspecte vă vor crește nivelul de încrederi în sine și se vor contura noi relații sau proiecte.

Este o zi bună pentru cei care lucrează în domenii creative sau sunt interesați de dezvoltare personală.

Gemeni

Viața amoroasă și financiară se îmbunătățește semnificativ. Aveți o înclinație creativă  puternică astăzi și vă puteți emoționa ușor. Veți dispune de mulți bani pe care îi veți investii în proprietăți sau îi veți cheltui de dragul confortului.

Este ideal să aveți grijă să nu exagerați cu cheltuielile și să puneți accent pe conturile de economii.

Rac

Vă simțiți foarte bine cu propria persoană și sunteți susținuți astral sa îmbunătățiți felul în care sunteți percepuți de cei din jur. Încercați să faceți eforturi să rămâneți cât mai calmi și să nu fiți acizi în conversațiile cu cei din jur.

Fiți mai toleranți și veți vedea că dacă oferiți sprijin emoțional veți primi înzecit înapoi.

Leu

Veți participa la evenimente de grup și distracția va fi mult mai dulce atunci când o veți împărtăși cu cineva drag. Pe plan amoros, lucrurile vor fi agitate. S-ar putea să fiți prinși într-un triunghi amoros sau ar putea apărea o dragoste secretă sau neîmpărtășită iar voi să fiți în rolul principal.

Fecioară

Vă lărgiți cercul social. Vă bucurați de câștiguri și vă întâlniți cu oameni care împărtășesc aceleași interese ca voi.

Energia astrală vă va răsplăti abilitățile și vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele. Vor apărea oportunități de business de care vă veți bucura atât voi cât și partenerul. 

S-ar putea chiar să întâlniți un pe cineva nou care să vă ajute la atragerea unor câștiguri mari.

Balanță

Sunteți într-o formă de zile mari si primiți privire admirative din multe părți. Sunteți pregătiți să culegeți roadele muncii depuse până la acest moment. Sunt șanse mari chiar să vă remarce șefii dacă nu au făcut-o până acum.

Seara veți petrece împreună cu partenerul momente romantice, iar acesta va aprecia efortul. Era și timpul să aveți o seară doar pentru voi doi.

Scorpion

Aveți o perioadă de expansiune și plină de noroc. Vă simțiți atrași de cineva nou și asta se datorează configurației planetare.

Se intensifică legăturile cu persoane din străinătate, fie că este vorba de muncă sau de o călătorie. Chiar dacă veți pleca departe de țară legătura cu familia va fi foarte strânsă.

Bucurați-vă de această perioadă prosperă.

Săgetător

Sunteți hipnotizanți pentru cei din jur. Sunteți bine dispuși și nu vă mulțumiți cu puțin. Traversați o perioadă plină de schimbări și profitați de această ocazie să vă reinventați.

Luați totul cu calm și nu vă aruncați cu capul înainte. Terminați-vă treabă pe care o aveți de făcut, abia apoi vă puteți gândi și la viața socială. Abia după ce vă vindecați financiar veți putea avea grijă de cei din jur și de voi.

Capricorn

Configurația planetară de astăzi vă indică faptul că vă puteți aștepta la resurse financiare suplimentare. O meritați din plin deoarece ați muncit din greu în ultimele luni.

Dilema din viața voastră este legată de parteneriatele romantice. Nu sunteți siguri daca sunteți lângă omul cu adevărat potrivit și dacă această relație vă ajută să creșteți. Este nevoie să trasați o linie clară între ce vreți și ce nu vreți în relație.

Vărsător

Aveți grijă de aspectul fizic și de casă în această zi. S-ar putea să aveți câțiva musafiri neașteptați. Fiți pe fază!

Puneți preț pe tot ce ține de sănătate deoarece în ultimul timp stresul a ajuns la cote maxime. Dacă vă căutați de muncă sunt șanse mari să găsiți, iar în cazul unor probleme de sănătate, vă veți recupera ușor.

Pești

Simțiți o dorință arzătoare de a călători. Sunteți puțin plictisiți de rutină, așa că de să nu planificați o vacanță exotică? Chiar dacă nu aveți bani acum puteți face căutări pentru diferite oferte și simplul gând că veți pleca vă va ridica moralul.

Pe plan amoros, Universul vă surprinde și vă ajută să vă exprimați dragostea pentru partener. Vă simțiți bine în pielea voastră, iar acest lucru se vede și în interacțiunile cu ceilalți, astfel că sunteți invitați la multe petreceri și ieșiri.

Pasul cel mai important către iluminare este să învățăm să nu ne mai identificăm cu mintea noastră și să creăm un gol în fluxul mental ca lumina conștiinței să se accentueze.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top