URMĂREȘTE-NE

HOROSCOP

Horoscop 8 Februarie/ Vom dori să clarificăm ce ne otrăvește inima

Comunicarea, fie că vorbim despre mesaje, e-mail-uri sau conversații, devine foarte profundă și vom dori să clarificăm ce ne otrăvește inima. Totuși, atenție la ce scoatem pe gură. Cuvintele nu mai pot fi luate înapoi.

Berbec

Ziua este marcată de discuții cu șefii sau cu reprezentanții oficiali ai unei instituții. Este nevoie să-ți justifici activitățile profesionale, în special cele care privesc parteneriatele și proiectele de anvergură.

Taur

Se conturează vești legate de străinătate. Unele te pot alarma, însă nu este cazul. Chiar dacă apar amânări sau neînțelegeri în demersurile ce privesc o călătorie, ai răbdare, deoarece se vor rezolva ca prin minune.

Gemeni

Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau relațiilor cu instituțiile financiare. Verifică-ți bugetul și rezumă-te doar la cheltuieli strict necesare. Veniturile tale sunt fluctuante, însă deocamdată te poți baza pe ajutorul material al partenerului de viață sau al celor de afaceri.

Rac

Noutăți în relațiile parteneriale. Tensiunile sunt la cote înalte și foarte ușor se pot rupe colaborări și parteneriate aflate de mult în derulare. Țineți-ti firea și evită provocările celorlalți. Însă, ascultă atent ce ți se spune și oferă explicații pertinente.

Leu

Contextul astral al zilei îți aduce multă forfotă la serviciu. Treburile vin în avalanșă, sunt urgente, iar colegii doar te provoacă, dar nu au chef să-ți dea o mână de ajutor. Recomandabil este să-ți planifici activitățile pentru întreaga săptămână.

Fecioară

Dorința de aventură și distracții este accentuată. Ai dori să fii vesel, relaxat și încerci să-i molipsești și pe ceilalți cu umorul tău. În special persoana iubita îți poate face reproșuri, deoarece ești foarte cheltuitor în ultimul timp cu prietenii și rudele tale.

Balanță

Este nevoie să te ocupi pe îndelete de treburile gospodărești. Se pare că va trebui să faci ceva cheltuieli fie pentru reparații curente, fie pentru îmbogățirea patrimoniului familial. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă cu puțin efort și înțelegere față de cei dragi poți depăși orice situație neplăcută.

Scorpion

S-ar putea să fii mai mult pe drumuri. Indiferent de scopul călătoriilor, într-un anume fel te vei bucura de cele întreprinse, chiar dacă la prima vedere te poți enerva zdravăn. Mentalul cotidian îți este bulversat, de aceea fii scump la vorbă.

Săgetător

Ziua îți aduce cheltuieli și informații legate de câștigurile tale din activitatea desfășurată la un serviciu. Se pare că plănuiești de mult să cumperi obiecte de înfrumusețare, fie a trupului tău, fie a spațiului în care locuiești.

Capricorn

Stările tale de spirit sunt fluctuante și cu greu reușești să te înțelegi cu ceilalți. Beneficiezi de multă energie astrală, pe care ar trebui să o canalizezi eficient în treburile tale prioritare.

Vărsător

Contextul astral te predispune la interiorizare și tăcere. Sufletul și trupul tău au nevoie de odihnă și desprindere de lumea materială, așa încât bine ar fi să le îndeplinești dorințele.

Pești

Ziua îți aduce altercații serioase cu prietenii și protectorii. Disputele se pot transforma în adevărate conflicte pe termen lung, de aceea fii prudent și evită provocările. Gândirea și comunicarea sunt distorsionate, așa încât nu pune baza pe ce se discută.

Acesta a fost horoscopul. Sper că îți va fi util și că vei avea o zi minunată!

Continue Reading
La Top