URMĂREȘTE-NE

HOROSCOP

Horoscop 30 Martie/ Ne aducem aminte cine suntem cu adevărat

În Martie și mai ales în Aprilie ne sunt “zgândărite” anumite răni emoționale, în funcție de astrograma natală. Cert este că fără să ne dăm seama, ajungem să ne identificăm cu aceste răni și asta se simte cel mai puternic în relații. Odată vindecate, așa cum am mai spus-o, ne aducem aminte cine suntem cu adevărat, nu cine ni s-a spus de către părinți, profesori, parteneri sau prieteni că ar trebui să devenim.

Berbec

Ai plănuit să călătorești, poate pentru afaceri? S-ar putea să primești mesaj că trebuie amânată, ceea ce ar putea fi dezamăgitor. Cu toate acestea, este doar o întârziere, nu o anulare. Toate semnele sunt că vei face acea călătorie, așa că nu te panica. Gândește-te că ai mai mult timp în care să te pregătești. 

Taur

O întâlnire propusă cu un partener ar putea fi amânată până mult mai târziu în această seară sau poate într-o altă seară. Nesiguranța ta s-ar putea chiar să te învingă. Partenerul tău nu vrea să te întâlnească? Nu cădea în acest gen de gândire. Acceptă că există un motiv și mergi înainte. Te vei bucura de întâlnire mai mult.

Gemeni

Te aștepți ca un prieten apropiat sau partener să te viziteze acasă? Nu intra în panică dacă partenerul nu apare la ora stabilită. Nu înseamnă că nu vine! Probabil a existat un blocaj în trafic, un apel telefonic de ultimă oră, o coadă lungă la supermarket sau o altă întârziere banală. Ai răbdare și prietenul tău va apărea în cele din urmă.

Rac

Un apel telefonic emoționant ar putea veni de la un prieten apropiat sau partener romantic. Această persoană are o mulțime de griji și s-ar putea să le pună pe toate asupra ta dacă lași să se întâmple. Nu vei dori să renunți la tot ce ai plănuit să lucrezi.

Leu

Grijile financiare te-ar putea chinui. Preocupările tale sunt probabil deplasate. S-ar putea să fie câteva ajustări de făcut, dar nimic nu poate fi reparat cu o mică strângere a curelei timp de câteva zile. Găsește ceva ieftin, dar fascinant de făcut, cum ar fi citirea sau vizionarea unui documentar.

Fecioară

Iubirea contează. Poate că aceasta implică o relație care încă nu s-a manifestat cu adevărat, sau poate tu și partenerul tău ați avut o dispută de vreun fel. Nu-ți face griji prea mult. Încearcă să stai calm când vorbești cu partenerul tău.

Balanță

Sentimentele romantice idealizate s-ar putea revărsa când vorbești cu partenerul tău. Este în regulă, dar ar trebui să fii mai reținut. Dacă este o relație nouă, partenerul tău ar putea fi speriat. Dacă este o implicare pe termen lung, partenerul tău s-ar putea simți dezavantajat. Canalizează sentimentele într-o poezie, cântec sau pictură.

Scorpion

Grijile legate de bani te-ar putea face să nu participi la un eveniment de grup cu niște prieteni. Ți-e teamă că vei fi tentat să cheltui mai mult decât îți poți permite acum? Probabil că o vei face, dar acesta nu este un motiv să stai departe. Lăsă-ți cărțile de credit acasă. Ia doar o sumă minimă de numerar.

Săgetător

Cineva pe care îl cunoști de la serviciu ar putea părea brusc să aibă sentimente romantice pentru tine. La început, acest lucru s-ar putea să te facă puțin inconfortabil, deoarece nu te-ai gândit niciodată la această persoană în acest fel. Nu face nimic imprudent. Gândește-te mai întâi la asta. Poate că există potențial, poate nu, dar nu-l respinge. Cine știe?

Capricorn

Partenerul tău este plecat din oraș? Dacă da, s-ar putea să-ți petreci o mare parte a zilei simțindu-te singur și posomorât. Și partenerului tău îi este dor de tine. Încearcă să-ți umpli timpul până când partenerul tău se întoarce.

Vărsător

Un obiectiv financiar pe care sperai să-l atingi foarte curând ar putea fi chiar după colț, dar încă par să fie o mie de lucruri pe care trebuie să le faci înainte. Acest lucru te-ar putea doborî temporar, dar nu rămâne blocat acolo. Alcătuiește o listă cu tot ce trebuie făcut și apoi abordează fiecare sarcină pe rând până când obiectivul este atins. 

Pești

Așteaptă-te la un ritm agitat. Unii dintre colegii tăi poate că au amânat puțin și acum totul trebuie făcut deodată. Nu fi prea frustrat, totuși. Există motive nespuse pentru comportamentul lor pe care nu ți le-au împărtășit. Doar fă tot ce poți și speră că și alții o vor face.

Acesta a fost horoscopul. Sper că îți va fi util și că vei avea un week-end minunat!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top