URMĂREȘTE-NE

HOROSCOP

Horoscop 3 octombrie/ Racii găsesc azi o cale prin care să devină mai vizibili și să atragă atenția asupra lor

Chiar dacă vrem rezultate concrete și tangibile, vor fi câteva momente când perspectiva noastră nu e limpede. Greu de spus care e adevărul sau unde ne situăm pe plan profesional sau amoros. Vestea bună este că avem o imaginație ieșită din comun și o putem folosi în favoarea noastră.

Berbec

Dimineața ți-ar putea începe cu o surpriză plăcută. Totuși, ia în calcul că este mai dificil să te concentrezi. Ai multe dubii în privința unei chestiuni care țin de locul de muncă. Spre după-amiază ai putea fi destul de somnoros.

Taur

Îți spun de pe acum că sunt mari șanse să judeci și să interpretezi greșit cuvintele unui prieten. În plus, de plictiseală, ai putea să agiți un pic apele. Mai degrabă recunoști că ai nevoie de mai multă pasiune. Sunt multe amintiri care îți vin în minte și ai tendința să visezi cu ochii deschiși.

Gemeni

Ești pur și simplu fascinat de un proiect sau de o idee de business. Dacă te-ai simțit îngrădit, acum faci orice să te eliberezi. Într-o confruntare cu subalternii, ai putea uita că tu ești șeful.  Universul îți tot dă semne că ești pe drumul cel bun și că în sfârșit lași trecutul în urmă. Cu toate acestea, nu scapi încă de unele incertitudini.

Rac

Nu crede tot ceea ce ți se spune și la rândul tău, nu face promisiuni pe care nu le poți onora.  Mulți Raci găsesc azi o cale prin care să devină mai vizibili și să atragă atenția asupra lor.

Leu

Chestiunile financiare nu sunt clare. E posibil să aștepți niște bani, dar nu ai certitudinea că îi vei primi. De asemenea, fii cu ochii în patru deoarece cineva ar putea profita de bunătatea ta. Nu da și nu lua bani cu împrumut și mai multă atenție la cheltuieli.

Fecioară

Nici tu nu știi dacă preferi să fii într-o relație sau dacă ți-ar fi mai bine singur. Apar nenumărate oportunități de a flirta, dar nu ești decis dacă să le dai curs sau nu. O dorință ți se poate îndeplini, dar cumva neconvențional.

Balanță

Comportamentul celor din jur te-ar putea lăsa fără cuvinte. Chiar dacă unele Balanțe abia își găsesc energia și își țin ochii deschiși, își păstrează optimismul. Poate că în weekend și-au luat timp să își încarce bateriile, iar ziua este mai ușor de dus.

Scorpion

La prima oră, gândul îți fuge la cum să îți îmbunățești sănătatea și condiția fizică. Poți avea parte de unele neînțelegeri cu prietenii. Alți Scorpioni se află în situația în care sunt indeciși dacă să transforme o prietenie în ceva mai mult.

Săgetător

Ai putea fi informat greșit în privința unei situații de la muncă. Nici când vorbim de casă, familie sau imobiliare, nu ai azi claritate. Se întâmplă ceva care te face să respiri ușurat ori la locul de muncă, ori legat de sănătate.

Capricorn

Există o predispoziție în a te auto-amăgi. Ți se spune ceva și ai tendința de a da un sens mult mai optimist decât e cazul. Comunicarea nu e punctul tău forte azi. Nu îi lămurești pe ceilalți ce vrei de fapt, ci mai degrabă îi amețești.

Vărsător

Câteva zile, asupra sectorului financiar planează un soi de ceață. Ai multă imaginație legat de cum ți-ai putea crește veniturile, dar ori metoda nu e tocmai legală, ori nu e practica. Știi exact ce ai de făcut pentru a pune lucrurile în ordine și vei face tot ce îți stă în putință să fii organizat ca la carte.

Pești

Feedback-ul pe care îl dai partenerului mai mult îl încurcă decât îl ajută. Pe plan amoros, mulți nativi se declară confuzi. Spre seară, parcă nicăieri nu e mai bine ca acasă. Vei face un pas în spate pentru a analiza detașat o situație amoroasă.

Acesta a fost horoscopul. Sper că ți-a fost util și că vei avea o zi minunată!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top