URMĂREȘTE-NE

HOROSCOP

Horoscop 29 Martie/ Te așteaptă o perioadă plină de neprevăzut

Berbec 

Energiile acestei perioade te vor face să îți reevaluezi sinele și să analizezi dacă ideile tale se află în concordanță cu ale celorlalți. E timpul să îți amintești de persoana care ai fost și să nu îți mai pese de diferențele vizibile dintre tine și oamenii din jur.

Taur

Emoțiile pe care le ai în această perioadă de retrogradare a lui Mercur te vor face să îți schimbi viața. Chiar dacă te vei simți neînțeles de apropiați, vei găsi puterea de a te retrage de pe scena socială și de a trăi așa cum vrei.

Gemeni

Problemele din grupul de prieteni te fac să spui lucrurilor pe nume, fiindcă vrei cu orice preț să repari rupturile dintre tine și oamenii la care ții. O să înveți multe despre munca de echipă în momentul în care vei începe să discuți deschis cu cei din jur.

Rac

Te așteaptă o perioadă plină de neprevăzut, mai ales pentru că vei experimenta stări pe care nu știi cum să le gestionezi. În general, ești persoana care are grijă de toți și care se pune pe locul al doilea. De această dată vei lăsa orgoliul să iasă la suprafață și te vei axa pe interesele personale.

Leu

Busola ta interioară se va afla în mare încurcătură zilele acestea în care nu vei ști încotro să mergi. Mercur retrograd îți aduce multă confuzie și trebuie să iei totul pas cu pas pentru a ajunge la lumină. Poți cere ajutorul celor dragi, dar nu îi lăsa să creadă că te pot convinge să faci doar ce vor ei.

Fecioară

Acest eveniment astral te va face să te întorci în trecut și să nu mai poți trăi liniștit/ă în prezent. O să te gândești mult la greșelile făcute și există riscul să le repeți, tocmai pentru că nu ți le poți scoate din minte. Ai grijă la modul în care te poziționezi față de prieteni și colegi.

Balanță

Pregătește-te să îți analizezi cu atenție relațiile! Aproape toată luna aprilie vei sta și te vei uita la felul în care se comportă apropiații cu tine. Ai nevoie să știi că ești susținut/ă și apreciat/ă, dar vei observa că nu toți sunt pe aceeași lungime de undă cu tine. De aceea, trebuie să îți reorganizezi viața socială.

Scorpion

În această perioadă, după multă confuzie și multe gânduri contradictorii, îți dai seama că trebuie să îți schimbi rutina și atitudinea față de propria persoană. O să ai mai multă grijă de tine după ce vei înțelege că nu poți fi la înălțime dacă nu te ocupi de evoluția ta.

Săgetător

Viața ta romantică poate avea de suferit în zilele următoare, căci Mercur retrograd își va pune amprenta asupra sa. Există șanse să întâlnești o persoană de care să îți placă, însă pot apărea situații tensionate între voi, din cauza modului diferit de exprimare. Trebuie să fii cumpătat/ă.

Capricorn

Întotdeauna faci tot ce poți pentru a păstra echilibrul și armonia în sânul familiei, dar de această dată nu vei reuși să te bucuri de momentele speciale la care visezi, spun astrologii. Pot apărea discuții neplăcute între tine și rudele apropiate, fiindcă vă veți poziționa diferit față de o situație importantă din casa voastră.

Vărsător

Gândește bine înainte de a vorbi! Graba te caracterizează în multe contexte, însă ar fi păcat să ratezi șanse importante din cauza ei. Este o perioadă în care lumea este confuză și trebuie să găsești o cale prin care poți transmite ce gândești fără să folosești cuvinte usturătoare.

Pești

Relația ta cu banii se poate schimba, cât Mercur este retrograd. Vei înțelege că trebuie să te comporți altfel când ai buzunarele pline, astfel încât ele să nu se golească mult prea repede. Dacă ești atent/ă la nevoile tale, vei reuși să folosești finanțele în mod înțelept.

Acesta a fost horoscopul. Sper că îți va fi util și că vei avea o zi minunată!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top