URMĂREȘTE-NE

HOROSCOP

Horoscop 29 Mai/ În perioada următoare, vei simți o creștere a energiei și a dorinței de a explora noi orizonturi

În perioada următoare, vei simți o creștere a energiei și a dorinței de a explora noi orizonturi. Este momentul potrivit să-ți îndrepți atenția către proiecte îndrăznețe și să fii deschis la oportunități neașteptate.

Berbec

Discreția, atenția la detalii și eforturile minime sunt cele mai potrivite atribute pentru tine. Deoarece energia vitală fluctuează este bine să te ocupi de treburi ușoare, de rutină și la nevoie să apelezi la cineva de încredere pentru a te ajuta.

Taur

Surprizele din partea prietenilor sau protectorilor din segmentul profesional se țin lanț în ultima vreme. Însă vor ieși la iveală adevăratele intenții ale unora față de tine. Privește atent în jurul tău, ascultă ce ți se spune, dar evită să formulezi opinii sau să iei decizii.

Gemeni

Foarte animat este segmentul profesional, în special relațiile cu șefii sau cu oficialii unor instituții importante. Sunt posibile discuții aprinse și chiar declanșarea unor conflicte pe termen lung. Fii prudent și înțelegător cu ceilalți.

Rac

Datorită mentalităților diferite foarte ușor poți ajunge la discuții aprinse cu oricine îți iese în cale. Schimbul de idei este folositor și pentru tine și pentru ceilalți. Chiar sunt șanse deosebite de a-ți lărgi orizontul cunoașterii sau de a fi tu un bun îndrumător pentru cineva.

Leu

Temele financiare comune cu alții sunt la ordinea zilei. Pe de o parte, ești nevoit să achiți facturi, taxe restante sau alte tipuri de datorii. Însă, pe de altă parte, persoanele alături de care ești implicat în administrarea și folosirea unor bani și bunuri vor avea pretenții mari de la tine.

Fecioară

Relațiile parteneriale sunt tumultoase, fiind posibil să te desprinzi de unii colaboratori sau parteneri care de multă vreme îți obstrucționează planurile personale sau profesionale. Ar fi bine să lași ca lucrurile să-și urmeze cursul firesc și să nu forțezi nota, mai ales dacă observi că unele persoane, chiar și partenerul de viață, se îndepărtează de tine fără explicații.

Balanță

Sănătatea este vulnerabilă, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Posibil ca tendința de a te afunda în treburile profesionale de la locul de muncă să fie mare și păguboasă. Relațiile colegiale sunt tensionate, însă cu puțin efort și bunăvoință vei găsi pe cineva din anturajul profesional care să-ți ofere o mână de ajutor.

Scorpion

Relațiile sentimentale sunt tensionate, pentru că una îți dorești din partea celor dragi și cu totul alta îți oferă aceștia. Nevoile tale afective le poți îndeplini fie îngrijind un animal de companie, fie o gradină, fie pur și simplu iubindu-te tu mai mult pe tine.

Săgetător

Liniștea și confortul casei este tot ce îți dorești. Dar, îndatoririle profesionale poate chiar și rezolvarea unor chestiuni personale ce țin de îngrijirea sănătății tale te pot ține departe de segmentul domestic. Rezolvă-ți onorabil treburile, pentru că vei avea suficient timp să te ocupi și de casă.

Capricorn

Poți desfășura multe activități, începând cu cele intelectuale, profesionale, cât și personale pentru a-ți rezolva diverse chestiuni. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente. De asemenea, discuțiile cu persoanele din anturajul apropiat îți pot oferi sfaturi și informații utile.

Vărsător

Se vorbește în preajma ta despre faptul că este posibil să-ți crească veniturile. De asemenea, este rost să primești cadouri și favoruri din partea celorlalți. Însă, cel mai important aspect la care este bine să fii atent și să te gândești pe îndelete, este găsirea unor variante noi de câștig din activitatea profesională desfășurată.

Pești

Ești plin de energie, dornic să muți munții din loc și să faci schimbări majore în viața ta. Intenția este bună, dar este posibil să alegi metode și mijloace nepotrivite. De aceea stai de vorbă pe îndelete cu tine însuti și schițează un plan.

Acesta a fost horoscopul. Sper că îți va fi util și că vei avea o zi minunată!

Continue Reading
La Top