URMĂREȘTE-NE

HOROSCOP

Horoscop 24 Martie/ Se ivesc cheltuieli importante

Berbec

Se ivesc cheltuieli importante. Minunat este faptul că pe de altă parte este rost să primești la loc sumele cheltuite. Fii prudent și evită extravaganțele sau investițiile pe termen lung. Fluctuațiile financiare sunt frecvente, astfel că nu te poți baza pe ceva concret sau stabil.

Taur

Foarte ușor poți da frâu liber reacțiilor zgomotoase, lucru păgubos. Canalizează-ți eforturile spre a-ți îmbunătăți viața și relațiile cu ceilalți. Este necesar să renunți la tipare mentale și comportamentale vechi, care îți obstrucționează progresul.

Gemeni

Energia vitală este la cote joase, astfel că ar fi bine să te ocupi de treburile ușoare. Confuzia mentală este accentuată. Evită discuțiile importante, deciziile majore și spațiile aglomerate. Ocupă-te de sufletul și trupul tău! Consultațiile și analizele medicale pot intra în discuție.

Rac

Relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional sunt contradictorii. Este dificil să dai crezare celor spuse de aceste persoane. Recomandabil este să asculți, eventual să-ți notezi ce simți tu că rezonează cu sufletul tău, dar să nu emiți păreri sau decizii.

Leu

Multă lume este atentă la vorbele și gesturile tale, lucru care te poate necăji la un moment dat. Emani un farmec irezistibil, astfel că admiratorii apar imediat. Unii însă vor doar să te provoace pe teme diverse.

Fecioară

Te preocupă demersurile intelectuale, studiul, lărgirea orizontului cunoașterii și relațiile cu oameni erudiți. Ai spor și succes în tot ce ține de întocmirea documentelor oficiale și în dialogurile colegiale.

Balanță

Se pare că trebuie să onorezi niște plăți restante, fie pe facturi, taxe, impozite, fie pe servicii de care ai beneficiat. Pe de altă parte, rudele, partenerul de viață sau colaboratorii pot avea nevoie de sprijinul tău material.

Scorpion

În relațiile parteneriale se preconizează schimbări importante. Gândește-te pe îndelete cum ai dori să se desfășoare atât relația cu partenerul de viață, cât și parteneriatele profesionale. Însă, nu este momentul să-ți expui ideile și doleanțele.

Săgetător

Neplăcerile privitoare la sănătate sunt accentuate. Dialogurile cu diverși specialiști în sănătate îți vor aduce informații utile. Fii prudent, ține cont de cele aflate și adoptă o atitudine pozitivă. Numai de tine depinde însănătoșirea ta și îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți.

Capricorn

Delicate momente în relațiile cu persoana iubită și copiii. Provocările sunt majore și ar fi bine să nu le dai curs. Observă atent ce se petrece în sectorul amoros, dar lasă deciziile și concluziile pentru zilele următoare. Senzația că în umbră se petrec diverse lucruri este pregnantă.

Vărsător

În sânul familiei este forfotă mare. Ai dori să te implici în activități gospodărești, însă membrii familiei se pare că nu te lasă. Unii pot avea nevoie de tine pentru a le rezolva chestiuni personale. Alții, însă doresc să desfășori treburile numai cum vor ei.

Pești

Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt provocatoare. Mai ales dialogurile se vor desfășura pe tonuri înalte, iar divergența opiniilor va fi evidentă. Fii prudent și vorbește strictul necesar! Există riscul să-ți prezinți slăbiciunile sufletești, lucru total neindicat.

Acesta a fost horoscopul. Sper că îți va fi util și că vei avea o zi minunată!

Continue Reading
La Top