URMĂREȘTE-NE
HOR 24 ---

HOROSCOP

Horoscop 24 Ianuarie/ Leilor le-ar prinde bine o porție de odihnă

Berbec

Spre casa si familie ar fi bine să-ți îndrepți atenția. Sunt momente bune de a verifica starea echipamentelor casnice și situația reparaților. De asemenea poți discuta cu membrii familiei despre îmbunătățirea confortului domestic sau despre achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase.

Taur

Au succes activitățile intelectuale. S-ar putea sa fii nevoit să te ocupi de documente, înscrisuri, corespondență profesională sau personală sau să participi la tot soiul de discuții profesionale. Comunicarea este viciată existând riscul discuțiilor sterile și promisiunilor fără acoperire.

Gemeni

Cu ajutorul prietenilor, veniturile tale din activitatea profesională pot cunoaște creșteri substanțiale. Totuși se pot accentua temerile legate de capitolul financiar. Sunt momente pasagere, dar rolul lor principal este de a te face să cheltui cât mai puțin și să te obișnuiești să pui bani deoparte.

Rac

Trasează noi planuri de viață, abordează un alt stil vestimentar sau pur si simplu propune-ți să faci lucrurile și altfel. Chiar dacă grijile sunt accentuate sau ceilalți te provoacă din toate părțile, tu mergi înainte cu încrederea nestrămutată că tot universul lucrează spre bunăstarea ta.

Leu

O porție bună de odihnă ți-ar prinde foarte bine. Posibil ca ultimele informații și evenimente petrecute să te fi obosit sau chiar să te fi bulversat pe alocuri. Ocupă-te numai de treburile prioritare, și lasă-le pe cele care te solicita puțin fizic si mental.

Fecioară

Cu toate că ești atras de prieteni ar fi bine să păstrezi o anumită distanță față de aceștia. Totuși, de la și prin alții poți afla informații prețioase legate de investiții și instituții financiare. Ascultă mai mult și vorbește strictul necesar.

Balanță

Este multă vâlvă în segmentul profesional. Șefii vor dori să te vadă și să te audă, colegii îți cer sprijinul, iar tu va trebui să te împarți echitabil între toți. Cel mai important este să relaționezi corect și promt cu șefii.

Scorpion

Ziua îți aduce frământări sufletești. Poate fi vorba despre o călătorie îndepărtată, despre unele studii pe care dorești să le completezi sau să le finalizezi sau pur și simplu îți dorești un nou stil de viață. Lasă grijile deoparte, pentru ca sunt momente pasagere.

Săgetător

În prima parte a zilei se pot ivi provocări serioase din partea celorlalți. Evită discuțiile contradictorii, pentru ca sunt momente pasagere și până la urmă totul va fi dat uitării. Îndreaptă-ți atenția și eforturile spre a-ți verifica bugetul, veniturile si datoriile.

Capricorn

Este bine să-ți alcătuiești un program de lucru clar și pe care să-l urmezi întocmai. Chiar dacă ești solicitat de către colegi să rezolvi chestiunile profesionale mai repede, tu acționează în ritmul tău.

Vărsător

Este o zi aglomerată la serviciu. Chiar și acasă ai multe de făcut. Selectează-ți prioritățile și rezervă-ți momente și pentru odihnă. Sănătatea este vulnerabilă. Evită, pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că există un risc crescut de erori de diagnostic și tratament.

Pești

Relațiile sentimentale alcătuiesc tema principală a acestei zile. Sunt posibile neînțelegeri legate de cheltuielile comune. Fii prudent, deoarece persoanele dragi urmăresc să se folosească de veniturile tale pentru a-și satisface mofturi de moment.

Acesta a fost horoscopul. Sper că ți-a fost util și că vei avea o zi minunată!

Continue Reading
La Top