URMĂREȘTE-NE

HOROSCOP

HOROSCOP 23 IULIE 2022

Berbec

Ai multe drumuri de făcut, dar totul durează mai mult decât te așteptai. Spre deosebire de trecut, când te-ai fi panicat și te-ai fi agitat, de data aceasta iei lucrurile exact așa cum sunt.

Taur

Îi faci o vizită surpriză cuiva drag din familie pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme. Stați la discuții lungi și povestiți cu lux de amănunte tot ce s-a mai întâmplat în viața voastră de la ultima întâlnire.

Gemeni

Încerci să îi manipulezi pe cei din jurul tău pentru interesul propriu. Din nefericire pentru tine, planul tău eșuează, iar astrele îți dau o lecție karmică dură. Adevărul este întotdeauna cea mai bună soluție.

Rac

Ai cam ajuns la capătul puterilor cu munca, așa că vrei doar să te relaxezi. Însă, spre seară primești o ofertă extrem de tentantă pe plan profesional, care ți-ar putea aduce bani frumoși.

Leu

Ești pus pe cheltuieli mari și depășești cu mult bugetul alocat. Deși îți faci multe griji inițial, într-un final decizi să te bucuri pur și simplu de viață și de tot ceea ce are mai bun să îți ofere.

Fecioară

Reușești să dai marea lovitură în afaceri. Lucrurile merg cu mult mai bine decât te-ai fi așteptat vreodată, iar calea spre succes se așterne acum în fața ta.

Balanţă

Soarele răsare pe strada ta pe toate planurile. Te numeri printre protejații acestei zile, iar astrele îți asigură protecția divină de care aveai atât de multă nevoie.

Scorpion

Suferi o dezamăgire în dragoste sau te rănește partenerul de viață. Însă, așa cum în Univers există mereu un echilibru, lucrurile merg foarte bine pe plan financiar.

Săgetător

Gândul că muncești pentru cei dragi ție îți dă putere, dar trebuie să te mai pui și pe tine pe primul plan. Îți acorzi o zi de odihnă, în care să faci doar lucrurile care îți plac.

Capricorn

Problema ta cea mai mare în carieră este că nu știi să spui nu. Orice propunere îți vine, tu accepți. Este de înțeles că îți dorești o stabilitate mai mare în privința banilor, dar cei din jur simt asta și vor profita de slăbiciunea ta.

Vărsător

Ai parte de un cavaler care te scapă de toate problemele. Poate fi partenerul de viață, un prieten sau chiar cineva din familie. Oricum ar fi cazul, te bucuri enorm că ai parte, în sfârșit, de ajutor.

Peşti

Apar niște probleme cu autoritățile, dar totul se calmează în momentul în care explici cât se poate de clar situația. Mai mult decât atât, adevăratul instigator va regreta amarnic gestul lui, căci va fi aspru pedepsit.

Continue Reading
La Top