URMĂREȘTE-NE

HOROSCOP

Horoscop 19 Mai 2023/ Ziua în care se îndeplinesc dorințele legate de carieră

Suntem foarte atenți la detalii și avem parte de noi începuturi. Avem parte de o explozie de energie și ne transformăm inspirația în acțiune.

Berbec

Cariera se află în prim plan, iar Luna în Taur vă ajută să susțineți un interviu pentru un job nou. Cei apropiați vor apela la voi pentru sprijin financiar, iar pretențiile lor vor depăși bugetul pe care îl aveți. Nu vă lăsați șantajați emoțional și nu susțineți idei și acțiuni nefondate.

Taur

Vă ocupați de voi și de treburile personale. Veți găsi ușor sprijin și resurse pentru tot ceea ce vreți să întreprindeți, trebuie doar să vă fixați obiective clare.

Îmbrățișați orice schimbare și ar fi bine să vă faceți planuri cât mai detaliate ca să obțineți rezultatul dorit.

Gemeni

Vă gândiți la noi parcursuri în viața personală și profesională. Ar trebui să vă odihniți mai mult deoarece sănătatea prezintă carențe.

Puneți bazele unei aventuri a sufletului. Vi se dezvăluie lucrurile interesante și închegați o noua colaborare pe plan personal.

Rac

O zi importantă pentru a stabili cele mai importante aspecte ale segmentului profesional în care activați. Veți fi provocați de unele persoane pe diferite teme din dorința de a vă vâna ideile.

Partea bună este că vă adaptați în funcție de orice situație și veți avea rezultatele dorite.

Leu

Apar dificultăți la locul de muncă și vă pierdeți interesul pentru relațiile colegiale. Visați la o nouă funcție, iar Luna în Taur vă va sprijini și cele mai mari ambiții.

Vă afirmați ușor în reuniunile oficiale, iar în mediul familiei ajutați într-o chestiune materială, fie oferiți sfaturi prețioase.

Fecioară

Vă îndreptați atenția către carieră și vă aflați în poziția de a câștiga niște bani extra. Cu acest prilej, vă planificați o escapadă într-un loc nou.

Discutiile cu cineva din antutrajul apropiat te vor ajuta sa-ti clarifici trasee noi de abordare a situatiile si relatiilor in care esti implicat.

Balanță

Colegii sau prietenii alături de care desfășurați activități socio-profesionale doresc sa folosească altfel resursele materiale și bănești aferente acestora. Este bine sa le ascultați argumentele și apoi să vă expuneți și voi punctele de vedere, susținute cu dovezi palpabile.

Crește interesul pentru investiții sau pentru achiziția de pasive de succes.

Scorpion

Dacă sunteți deja într-o relație, aceasta are șanse să fie formalizată sau oficializată, spun astrele. Însă la fel de bine vă puteți implica în afaceri împreună.

La capitolul socializare stați foarte bine, în special când vine vorba de petrecerile în familie, unde vă puteți întâlni cu cei dragi.

Săgetător

Dozați-vă eforturile, ocupați-vă numai de activitățile prioritare si cereți sprijinul celor din jur, fie acasă pentru rezolvarea treburilor casnice, fie la serviciu, pentru rezolvarea celor profesionale.

Este o zi benefică pentru a implementa o idee sau un proiect personal ce se află deja în desfășurare. 

Capricorn

Fiți înțelegători, spuneți ce doriți folosind cuvinte alese si maniere fermecătoare si apoi lăsați-i pe ei să-și alegă răspunsurile și reacțiile față de voi. Oricare ar fi aceste răspunsuri, priviți doar partea plina a paharului.

Adorați să vă cumpărați lucruri de calitate și nu vă uitați la bani atunci când vă doriți ceva cu adevărat. Tocmai de aceea ar fi bine să vă ajustați cheltuielile și să-i gestionați într-un mod mai eficient.

Vărsător

Petreceți timp cu cineva drag, ascultați povața unei membre de sex feminin a familiei sau stați alături de cineva care exultă energie maternă.

Este posibil ca un membru al familiei să vă solicite ajutorul material sau moral. Chiar dacă vor continua discuțiile aprinse pe tema cheltuielilor comune, până spre finalul zilei veți găsi soluții bune de  a le rezolva onorabil. 

Pești

Dacă aveți un vis sau un talent, nu ezitați să vorbiți despre el, fiindcă cei din jur vor fi numai ochi și urechi. Că scrieți, că învățați, că țineți un podcast, totul e să vă faceți cunoscută activitatea.

Aveți multe lucruri de rezolvat, dar, în același timp ați ieși și cu prietenii. În acest caz, ar fi bine să faceți ceea ce vă șoptește intuiția.

Continue Reading
La Top