URMĂREȘTE-NE

HOROSCOP

HOROSCOP 15 AUGUST 2022. GEMENII POT GĂSI DESTULE MOTIVE CA SĂ FIE PROSTDISPUȘI!

Horoscop Berbec – 15 august 2022: Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face astăzi este să fii generos, bun și tolerant, chiar și față de cei care vor fi morocănoși, răutăcioși sau prea superficiali. Vei oferi un exemplu pozitiv și te vei bucura și de rezultatele bunăvoinței tale.

Horoscop Taur – 15 august 2022: Gândurile tale sunt mai cuminți decât altădată, dar nu și emoțiile care vor coordona totul, dacă le permiți. Este o zi destul de lejeră, dacă vei reuși să-ți ții sub control pornirile războinice și îi vei ajuta și pe cei din jur să facă același lucru.

Horoscop Gemeni – 15 august 2022: Poți găsi destule motive ca să fii prost dispus, dar dacă te vei întreba cu sinceritate de ce faci acest lucru, vei recunoaște că nu vrei să le cauți pe celelalte, adică motivele ca să fii bine dispus.

Horoscop Rac – 15 august 2022: Este posibil ca unele situații să ți se pară scăpate de sub control, dar nu e chiar așa și poate că nici nu e nevoie să fie strict controlate. Dacă cei implicați le lasă în voia lor, pot exista motive serioase pentru asta.

Horoscop Leu – 15 august 2022: Este mai important să protejezi relațiile cu cei din jur și să ai o atitudine rezonabilă față de tine, decât să obții cine știe ce rezultate. Se pot accentua anumite nemulțumiri, mai ales dacă le-ai acumulat.

Horoscop Fecioară – 15 august 2022: Ai parte de o zi interesantă, cu condiția să vrei să fii atent la tine, la reacțiile pe care le ai față de situațiile care te stresează. Este un exercițiu foarte util pentru a crește autocontrolul.

Horoscop Balanță – 15 august 2022: Există un substrat pozitiv în orice situație și dacă nu-l vezi, poate e din cauză că nu ești obișnuit să faci acest lucru. Ziua de astăzi poate fi începutul unui exercițiu de acest fel, foarte util pentru viitor.

Horoscop Scorpion – 15 august 2022: Ziua aduce un optimism rezervat în problemele legate de muncă sau de starea ta de sănătate. Nimic nu vine, însă, de la sine, sunt necesare eforturi clare din partea ta.

Horoscop Săgetător – 15 august 2022: Ești invitat să încurajezi binele, să alegi gândul cel bun și să-l susții până la capăt, mai ales datorită faptului că poți face acest lucru și cei din jur vor beneficia și ei, indirect, de alegerea ta.

Horoscop Capricorn – 15 august 2022: E destul de greu să revii acum la gânduri mai bune, chiar și în relațiile cu cei dragi, dar merită să faci un efort, măcar ca să te îndepărtezi de gândurile rele, pesimiste, care au legătură cu ei.

Horoscop Vărsător – 15 august 2022: Este o zi senină pentru cei capabili să se detașeze de nemulțumiri și să nu se lase copleșiți de emoții, chiar și de cele pozitive. Ar fi un moment bun pentru a netezi asperitățile din relațiile cu cei din anturajul apropiat.

Horoscop Pești – 15 august 2022: Banii sunt problema zilei, în ambele sensuri, și din cauza lor te zbați ca peștele pe uscat. De fapt, dacă te vei gândi mai bine, problema nu sunt banii ci ceea ce vrei să faci cu ei. Poate trebuie schimbat planul în totalitate.

Sursă text: libertatea.ro

Continue Reading
La Top