URMĂREȘTE-NE

HOROSCOP

Horoscop 13 octombrie 2023/ Vom acorda mai multă atenție banilor pe care îi primim de la ceilalți

Până pe data de 24 noiembrie ne așteaptă o perioadă pasională, chiar înfocată. Energia trece însă rapid de la artificii pe tavan la scandal și conflict. Nu este cazul să ne alarmăm. Vom acorda mai multă atenție banilor pe care îi primim de la ceilalți, puterii pe care ne-o dau banii și la cât contribuim emoțional în relație versus cât contribuie partenerul.

Berbec

Este multă agitație în viața profesională. Relațiile colegiale sunt tensionate și ar fi bine să-ți vezi doar de treburile tale. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos și pe stomac, de aceea dozează-ți eforturile și adoptă o dietă potrivită.

Taur

Iubirea și implicațiile ei sunt temele principale ale acestei zile. Vrei să te îndrăgostești, însă pare-se că deocamdată nu ai de cine sau dacă ai pus deja ochii pe cineva, parcă nu este ceea ce îți trebuie. Ai răbdare, ferește-te de situații frivole și mai ales evită să te afișezi în lume cu oricine.

Gemeni

Se anunță forfotă în sfera domestică. Va trebui să stai de vorbă pe îndelete cu membrii familiei și pe deasupra să faci și vreo curățenie majoră sau măcar să planifici reparații serioase. Foarte ușor discuțiile cu ceilalți pot devia spre subiecte inutile purtate pe tonuri ridicate.

Rac

O zi în care mentalul este agitat și cu greu îți poți aduna gândurile. Vorbește cât mai puțin și de preferat nu în public. Dacă ai de învățat sau de susținut examene sau probe, nu forța nota și amână-le pentru o altă perioadă mai bună. S-ar putea să fii nevoit să faci mai multe drumuri scurte fie la cineva apropiat, fie în scop profesional.

Leu

Veniturile din activitatea desfășurată la un loc de muncă îți vor da bătăi de cap. Îți vin bani, însă se aranjează lucrurile în așa fel încât trebuie să-i cheltui imediat. Bine ar fi să-ți oferi momente de răsfăț și să mergi la un salon de înfrumusețare sau colindă magazinele și cumpără-ți ceva frumos și de folos.

Fecioară

Debordezi de energie și ai dori să te implici în tot și toate, dar în special în treburile altora. Emotivitatea și subiectivismul ating cote mari, așa încât controlează-ți reacțiile și lasă-i în pace pe ceilalți. Planifică-ți activitățile pentru toată săptămâna următoare.

Balanță

Singurătatea îți este cea mai bună prietenă. Organismul este obosit, iar afecțiunile vechi îți pot oferi neplăceri serioase. Dozează-ți eforturile și odihnește-te! De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil.

Scorpion

Prietenii și susținătorii roiesc în jurul tău. Sunt posibile altercații, conflicte deschise, care până la urmă vor duce la rupturi. Ar fi bine sa fii mai selectiv și reținut vizavi de persoanele cărora li te destăinui. Se pare că acum între tine și ceilalți sunt divergențe legate de filozofia de viață și crez.

Săgetător

Domeniul profesional te solicită mult. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții. Fii prudent, explică-ți deciziile și acțiunile în cuvinte puține și concise. Este o perioada în care drumul tău profesional poate lua turnuri greu de prevăzut.

Capricorn

Ar fi minunat dacă ți-ai orienta eforturile către rafinarea sufletului și mentalului tău. Sunt momente favorabile vizionarii unei piese de teatru, unei expoziții de pictură sau ascultării unui concert de muzică. Toate acestea te-ar deconecta puțin de problemele relaționale, care nu-ți dau pace în ultimul timp.

Vărsător

Este nevoie să achiți facturi sau să iei legătura cu reprezentanții unor instituții financiare. Dacă plănuiești să faci un credit sau să te asociezi într-o afacere, ia aminte la sfaturile specialiștilor în domeniu. Bine ar fi să mai testezi piața și să te bazezi mai mult pe câștigurile tale din muncă proprie.

Pești

Relațiile parteneriale îți creează neplăceri. Fie că este vorba despre partenerul de viață, fie că este vorba despre colaboratori sau parteneri de afaceri, parcă toți vorbesc limbi diferite, însă total diferite de a ta. Fii prudent, vorbește puțin și ascultă ce ți se spune.

Acesta a fost horoscopul. Sper că ți-a fost util și că vei avea o zi minunată!

Continue Reading
La Top