URMĂREȘTE-NE

HOROSCOP

Horoscop 12 octombrie 2023/ În această zi se pot contura oportunități neașteptate în diverse aspecte ale vieții tale

În această zi se pot contura oportunități neașteptate în diverse aspecte ale vieții tale. Fii deschis la schimbare și explorează noi direcții. Păstrează un echilibru între gândirea rațională și intuiție. Relațiile sociale pot juca un rol important oferindu-ne susținere și inspirație. Evită să te lași prins în detalii mărunte și fii deschis la comunicare.

Berbec

Continuă forfota la serviciu, însă și acasă trebuie să te ocupi de treburile de rutină. Sănătatea este vulnerabila și ar fi bine să-ți dozezi eforturile. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil.

Taur

Copiii și persoana iubită sunt temele principale ale zilei. Ifosele lor te pot necăji, dar fii mai înțelegător și ocupă-te mai mult de tine. Un hobby ți-ar aduce momente de liniște și voie bună. Se pot accentua unele afecțiuni mai vechi.

Gemeni

Ziua îți aduce în atenție familia și treburile gospodărești. Cu unii membrii ai familiei te poți certa serios din varii motive, de aceea fii prudent. Ține cont și de părerile sau problemele celor dragi. Seara anunță o mică chermeză.

Rac

S-ar putea să fii nevoit să faci mai multe drumuri, fie la cumpărături, fie la vreo rudă sau la vreun prieten. Cineva îți va cere ajutorul, dar pare-se ca unul bănesc, material. Analizează situația celui în cauză și oferă-ți ajutorul numai după ce îți rezolvi treburile tale.

Leu

Ziua este potrivită pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic. Ești nemulțumit de finanțele de care dispui, însă dacă analizezi cinstit, vei constata că beneficiezi de suficiente resurse pentru a te descurca onorabil cu toate plățile.

Fecioară

Ziua îți aduce în atenție revizuirea atitudinii și relațiile cu cei din jur. Ești obosit, iar mentalul este răscolit. În umbră se țes conflicte pe termen lung. Depinde numai de tine să se deruleze lucrurile în favoarea ta. Prudență, detașare și îngrijește-te pe îndelete sănătatea.

Balanță

Ar fi bine să te odihnești și să eviți spațiile aglomerate. Afecțiunile vechi se pot accentua. Remediile naturiste, o dietă de sezon și hidratarea suficienta îți sunt cele mai potrivite zilele acestea.

Scorpion

Ai de-a face cu prietenii sau cu persoanele care pretind că te protejează și te susțin în demersurile tale socio-profesionale. Provocările acestor persoane sunt mari, au scopuri total diferite de ale tale, așa încât evită să le dai apă la moară.

Săgetător

Apar evenimente mondene, cu multă lume. Sunt posibile provocări neplăcute din partea unor persoane cu funcții înalte, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Discuții aprinse se vor isca pe teme filozofice sau de crez personal.

Capricorn

Iată o zi potrivita rafinării sufletești prin activități culturale. Vizionează un spectacol de teatru, un film bun sau îmbogățește-ți cunoștințele cu teme noi spirituale. S-ar putea să te gândești la călătorii îndepărtate, însă un simplu dialog cu cineva aflat departe de țară îți poate alina dorul de ducă.

Vărsător

Trebuie sa fii mai atent cu finanțele tale. Achită-ți la timp facturile sau alte tipuri de datorii, pentru că există riscul să rămâi restant multă vreme. Există restricții serioase la acest capitol, așa încât fii vigilent. Sunt posibile vești din străinătate.

Pești

Colaboratorii din cadrul unui proiect, partenerul de viață sau cel de afaceri te vor provoca la discuții aprinse. Ți se poate reproșa faptul că muncești prea mult singur și pe ceilalți îi neglijezi. Ia aminte la ce ți se spune și corectează lucrurile.

Acesta a fost horoscopul. Sper că ți-a fost util și că vei avea o zi minunată!

Continue Reading
La Top