URMĂREȘTE-NE

EVENIMENTE

HORA MARE – A TREIA ZI DE FESTIVAL. TRADIȚII AUTENTICE PE SCENA DIN CĂLĂRAȘI

Festivalul Internațional de Folclor Hora Mare a adus la Călărași dansul și cântecul ansamblurilor internaționale ce au venit să ne încânte cu tradițiile lor autentice. Și a treia zi a reușit să aducă publicului călărășean momente de neuitat.

Începând cu ora 19:00, pe Stadionul Ion Comșa a început cea de-a treia seară a Festivalului Internațional de Folclor HORA MARE ediția 2023.

În deschiderea oficială a fiecărei seri de festival vor evolua pe scenă gazdele festivalului, Catinca Leu și Ansamblul Folcloric Bărăganul.

Rând pe rând ansamblurile internaționale au încântat publicul cu tradițiile lor autentice. Dansatori și cântăreți din România – Bărăganul, Georgia, Iraq, Mexic, Turcia, Ucraina – negativ, cu momente bine pus la punct și antrenante au oferit clipe de neuitat.

Dacă în seara precedentă, atmosfera a fost încinsă de Georgiana Lobonț și taraful său, în a treia seară, călărăşenii s-au bucurat de un spectacol oferit de Surorile Osoianu.

Urmăroarea seară a Festivalului Internațional de Folclor HORA MARE, ediția 2023 vor concerta Marian Haiducu, Maria buza și taraful George Pătrașcu. Precizăm faptul că intrarea este liberă.

Continue Reading
La Top