URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

HALLOWEEN-UL VA FI MARCAT ANUL ACESTA ȘI LA ZOO CĂLĂRAȘI. CE SURPRIZE AU PREGĂTIT ORGANIZATORII

Halloween-ul a devenit deja tradiție și în România, iar copiii sunt cei care se bucură cel mai mult de acest eveniment. Anul acesta, pe 31 octombrie, Halloween-ul va fi sărbătorit și la Zoo Călărași. Organizatorii au denumit evenimentul „Boo at the zoo” și anunță multe surprize pentru cei care vor participa.

Printre ele se numără și difuzarea unui film în aer liber, pe pajiștea din fața padocului cu animale domestice.

Am pregătit numeroase surprize, o să începem programul de la ora 19.00 până la ora 22.00. O să avem un tur ghidat în grădina zoologică, să vedem animalele nocturne și cum își desfășoară activitatea pe timpul nopții. O să avem difuzare de film în aer liber și prin acest lucru dorim ca cei mici să vină cu o păturică, e posibil să fie frig în acea seară, o să avem pictură pe față gratuită și numeroase alte surprize”, a declarat Valentina Blebea, directorul Complexului de Agrement Zoo Călărași.

Copiii vor reprezenta publicul țintă al evenimentului, însă aceștia trebuie să vină însoțiți de un adult.

La aceste activități pot participa cei mici, intrarea este gratuită la Zoo, condiția să vină deghizați și cu un dovlecel sau cu un morcovel pentru animăluțul preferat. Este foarte important ca cei mici, indiferent de vârstă, să fie însoțiți de un adult”, a mai precizat Valentina Blebea.

Boo at the Zoo Călărași

Boo at the Zoo Călărași

De asemenea, conducerea Zoo Călărași anunță și alte surprize pentru călărășeni. În acest moment se află în pregătire un documentar despre istoria grădinii zoologice.

Pentru călărășeni pregătim un film documentar despre evoluția Zoo, de la început până la momentul actual. În acest documentar cuprindem și fotografii cu marea inundație din 3 februarie 1985”, a mai menționat Valentina Blebea, directorul Complexului de Agrement Zoo Călărași.

Evenimentul organizat cu ocazia Zilei de Halloween va fi realizat cu sprijinul Primăriei municipiului Călărași.

Continue Reading
La Top