URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

GUVERNUL ALOCĂ 1,77 MILIARDE DE LEI PENTRU COMPENSAREA CREȘTERII PREȚURILOR LA MATERIALELE DE CONSTRUCȚII

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat joi că Guvernul începe să implementeze măsurile din pachetul Sprijin pentru România, prin adoptarea unei ordonanțe de urgență prin care se vor aloca 1,77 miliarde de lei pentru compensarea creșterii prețurilor la materialele de construcții și cu forța de muncă.

Guvernul a luat primele măsuri pentru implementarea pachetului ”Sprijin pentru România”. Astăzi a fost aprobată ordonanța de urgență prin care se alocă 1,77 miliarde de lei pentru compensarea creșterii prețurilor la materialele de construcții și, de asemenea, pentru creșterea prețurilor la forța de muncă, astfel încât sectorul construcțiilor să-și continue dezvoltarea.

Premierul a spus că a vorbit cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene și există identificate liniile de finanțare și se va continua sprijinul din domeniul construcțiilor.

Este vorba de acel proiect de lege prin care asigurăm salariile în agricultură și în industria alimentară de 3.000 de lei similar celor din domeniul construcțiilor și de asemenea printr-un alt proiect de lege adoptat în Parlament se va asigura majorarea normei de hrană pentru persoanele internate în spitale.”, a spus premierul.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top