URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

GUSTĂRI MARITIME ȘI DELICII TURCEȘTI: CĂLĂRAȘIUL GĂZDUIEȘTE UN FESTIVAL CULINAR TIMP DE 3 ZILE

Acest weekend se anunță a fi o oază a gastronomiei în Călărași, deoarece se desfășoară un eveniment culinar, care a început de astăzi, 6 octombrie, axat pe fructele de mare și dulciurile tradiționale turcești, și este deschis între orele 11:00 și 21:00. Aceleași preparate vor fi comercializate și în Slobozia, de pe 13, până pe 15 octombrie.

V-am pregătit creveți pe plită, mix de fructe de mare cu creveți, midii și calamari, scoici, homarii care sunt gătiți în sos de vin, unt și usturoi, broscuțe de baltă, tentacule de calamar în sos picant și caracatițăa declarat bucătarul, pentru Canal SUD.

Avem baclava cu nucă și o varietate de baclavale cu fistic, rahat turcesc de diverse sortimente, halva cu fistic, migdale și cacao. Prețurile sunt destul de accesibile, produsele care conțin nucă pornesc de la 100 de lei/kg, iar cele care conțin fistic pot depăși 140 de lei/kga declarat un angajat al evenimentului, pentru Canal SUD.

Continue Reading
La Top