URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

GRUPURILE SANITARE ALE ȘCOLII NR. 1 DIN CIOCĂNEȘTI, REABILITARE DE UNICEF

100 de scoli din tara vor beneficia de ajutor financiar din partea UNICEF si a Ministerului Educatiei pentru a repara sau construi grupuri sanitare in interiorul institutiei. In unele localitati, lucrarile au inceput deja, dupa ce de mai bine de 20 ani atat profesorii cat si copiii au mers la toaleta din curtea scolii.

Printre acestea, Școala Nr. 1 din Ciocănești, județul Călărași, a fost identificată ca având nevoie de intervenții urgente.

Cu un mandat caracterizat prin acțiuni concrete, primarul comunei Ciocănești, Velicu Dan, a făcut un pas spre îmbunătățirea condițiilor de învățare pentru elevi. Recent, grupurile sanitare din Școala Nr. 1 au fost supuse unui proces amănunțit de igienizare și renovare, într-o mișcare menită să asigure un mediu sănătos și igienizat pentru copii.

În cadrul unei declarații, primarul Velicu Dan a subliniat importanța sănătății elevilor și responsabilitatea comună a părinților, cadrelor didactice și autorităților administrative în a le oferi un mediu propice dezvoltării lor. Împreună cu Ministerul Educației, Primăria Ciocănești a luat decizia de a se implica în rezolvarea acestei probleme, asigurând renovarea grupurilor sanitare din incinta școlii.

Continue Reading
La Top