URMĂREȘTE-NE

OPINIE

GRAMA: “SIGILAT LA MINTE?” AFLĂ CUI I SE ADRESEAZĂ OFICIALUL DE LA CĂLĂRAȘI

Sigiliul pus astăzi pe ușa clădirii Palatului Administrativ care așteaptă reabilitarea a creat un val de nemulțumire în rândul cetățenilor, dar și al autorităților.

Prima declarație usturătoare vine de la Eduard Grama, fostul director al Direcției de Dezvoltare, cel care a pus pe agenda Consiliului Județean Călărași faimosul monument istoric.

“Sigilat la minte? Incapabil să înțeleagă atribuțiile ce îi revin prin funcția ce o ocupă, Valentin Barbu încărcat de frustrare, ură, dispreț, nesimțire, tupeu, neputință și directive politice întreabă inconștient de ce trebuie reabilitat cel mai reprezentativ monument istoric al municipiului Călărași, Palatul Administrativ”, a scris Grama pe o rețea de socializare.

“Domnule neputincios, Valentin Barbu ar trebui să citiți și bineînțeles să înțelegeți faptul că prin contractul de lucrări Consiliul Județean Călărași a demarat acest proces de reabilitare al unui obiectiv aflat în proprietatea sa și nu a dumneavoastră, domnule incapabil.
Beneficiari vom fi noi, comunitatea locală, de care vă bateți joc ori de câte ori aveți ocazia, sub atenta îndrumare a “liderului” Ciprian Padea”, mai adaugă oficialul care, la final, îi reamintește prefectului Barbu și de momentul în care acesta i-a sigilat și biroul președintelui Vasile Iliuță, în 2020.
“Un sigiliu al frustrărilor și al mediocrității politice! Identic cu cel din 2020. Ușa era diferită!”

Continue Reading
La Top