URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

GHEORGHIȚĂ CĂRTUȘANU: INDEPENDENȚĂ ENERGETICĂ ÎN FUNDENI

Pentru viitor, primarul comunei Fundeni, Gheorghiță Cărtușanu, își dorește ca localitatea sa să devină independentă din punct de vedere energetic. Edilul social-democrat spune că banii pe care i-ar da pentru iluminatul public, ar putea fi folosiți pentru alte lucruri. Cărtușanu spune că nu este interesat să vândă energie, ci doar să acopere cheltuielile. 

“Stațiile electrice sunt într-o locație pe un drum județean, vizavi de postul de poliție Fundeni, cu parcare. Dacă așa ni se cere, ne adaptăm. Gheorghiță nu se oprește aici. În următoarea întâlnire sperăm să vă mai prezentăm și alte proiecte. Bate firul cât e cald. Am o echipă, împreună cu doamna vice și echipa primăriei, dorim să implementăm proiecte.
Mai nou, am avut o discuție săptămâna trecută, vreau să fac un parc fotovoltaic al comunei Fundeni în care să-mi produc energia. Nu doresc să vând energie, ci să acopăr cheltuielile. Consum foarte mulți bani pe iluminat public. Toate străzile, cu mici excepții unde nu am rețea, sunt iluminate.” –  a declarat Gheorghiță Cărtușanu.

“Să fac un parc fotovoltaic în care să-mi produc energia.” – este răspunsul pe care Cărtușanul l-a dat după ce a fost întrebat despre viziunea proiectului.

“Dacă eu anual plătesc 3-5 miliarde, destul de mult, la iluminat. Doresc ca toate instituțiile publice ale administrației locale – de la cele trei unități școlare și clădirile care sunt în patrimoniul comunei să-și producă energia. Pentru asta doresc să fac acest parc fotovoltaic. Banii aceia se strâng și putem face altceva. Este o ambiție a mea, a echipei. Nu fac politică, dar de când am venit în echipa PSD chiar simt căldură, prietenie și respect. Este o echipă la nivelul județului – jos pălăria. Fac parte din echipa PSD și nu mi-e rușine să spun. Dezvoltarea comunelor se datorează echipei lui Dragnea. Pe asta pot să se supere unii alții. Eu sunt omul faptelor, vorbesc mai puțin și fac mai mult.”a declarat, pentru Canal SUD, primarul Gheorhiță Cărtușanu.

Continue Reading
La Top