URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

FURNIZAREA DE APĂ POTABILĂ VA FI ÎNTRERUPTĂ ÎN COMUNA FUNDENI

Primăria Fundeni aduce la cunoștință faptul ca vor fi luate măsuri pentru a proteja și a gestiona eficient resursa vitală de apă.

“Dragi locuitori ai comunei Fundeni, Vrem să vă aducem la cunoștință că apa este o resursă limitată și prețioasă pentru noi toți . În ultima perioadă, am observat că o parte din voi folosesc apa furnizată de primărie și în alte scopuri decât cele prevăzute în contract, precum udarea grădinilor și curților”, este mesajul transmis de administrația locală.
Astfel, începând de azi, 24 mai 2023, furnizarea de apă va fi întreruptă în intervalul 13:00 – 16:00 și 23:00 – 05:00.

În aceste intervale de timp, se vor încărca bazinele pentru a reface presiunea din rețea. Aceasta situație este una temporară până când va intra în funcțiune si cea de a 3-a pompa.

“Ne cerem scuze pentru orice disconfort pe care această măsură o poate cauza. Dorim să subliniem importanța folosirii responsabile a apei și necesitatea de a ne alinia la reglementările și contractele existente.

Vă încurajăm să adoptați practici de economisire a apei, cum ar fi colectarea și utilizarea apei pluviale pentru activități de irigare sau gestionarea optimă a consumului în gospodării.
Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijinul acordat în această perioadă. Suntem convinși că împreună putem proteja și gestiona responsabil resursele noastre naturale, contribuind astfel la un mediu mai sustenabil și la bunăstarea comunității noastre”, anunță Primăria Comunei Fundeni

Continue Reading
La Top