URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

FURNIZAREA APEI PE BULEVARDUL 1 MAI, SISTATĂ DIN CAUZA UNEI AVARII

UPDATE: 09.10 Ca urmare a unei avarii apărute la rețeaua de apă potabilă în data de 11.05.2022, la o conductă P.E. 110 mm, pe Bd. 1Mai, nr. 45, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii care locuiesc sau își desfășoară activitatea pe tronsonul str. Portului – str. I.L.Caragiale.👨🏻‍🔧 Echipele de intervenție Ecoaqua Călărași sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil.Timp estimat pentru remediere avarie : aproximativ 1h și 30 de minute.Ne cerem scuze pentru neplăcerile provocate și vă mulțumim pentru înțelegere!” – informează ECOAQUA print-o postare pe o rețea de socializare

ȘTIREA INIȚIALĂ: În cursul acestei dimineți, o echipă de intervenție a ECOAQAUA, a preluat o noua sesizare privind existența unei avarii pe Bulevardul 1 Mai din municipiul Călărași, zona de case, produsă din cauza traficului rutier greu, precizează maistrul inginer prezent la fața locului.

Durata estimată pentru remedierea acestei probleme nu depășește o ora și jumătate. Traficul este parțial blocat în sectorul ce cuprinde străzile Libertății și Mihai Eminescu.

Continue Reading
La Top