URMĂREȘTE-NE
Poliția

ACTUALITATE

FUNDULEA: TÂNĂR PRINS LA VOLAN, DEȘI AVEA PERMISUL SUSPENDAT

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fundulea, alături de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Belciugatele, au efectuat la data de 22 august, în jurul orei 13:25, semnalele regulamentare de oprire unui autoturism, condus de un bărbat. Acesta din urmă nu a răspuns semnalelor polițiștilor și și-a continuat deplasarea către o stradă din orașul Fundulea.

Ulterior, acesta a fost depistat, însă pe scaunul din dreapta. Acesta le-a spus polițiștilor că nu a oprit, deoarece are permisul de conducere suspendat.

Din cercetările efectuate, același autoturism a fost depistat pe o altă stradă din orașul Fundulea, de data aceasta fiind condus de o tânără, de 21 de ani. Totodată, pasagerul din dreapta a fost legitimat, fiind identificat în persoana unui tânăr, de 19 ani, care a declarat faptul că nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor deoarece ar avea dreptul de a conduce suspendat”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași.

Fiind verificat în bazele de date, s-a constatat faptul că acesta figurează cu dreptul de a conduce suspendat din 2 august. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui auto pe drumurile publice, de către o persoană, având dreptul de a conduce suspendat.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top