URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

FUNDENI. CE SUNT DEȘEURILE RECICLABILE ȘI CUM SE COLECTEAZĂ

Primăria Fundeni din județul Călărași este una dintre instituțiile care fac eforturi constante pentru a menține localitatea curată și igienizată. În ultima perioadă, primăria a demarat o serie de acțiuni de curățenie și igienizare a stațiilor publice, pentru a îmbunătăți condițiile de viață ale locuitorilor.

Primarul Gheorghiță Cărtușanu este unul dintre susținătorii acestei campanii de curățenie, și îndeamnă întreaga populație din Fundeni să se implice activ în eforturile de a menține mediul curat și igienizat. El subliniază importanța faptului că această problemă nu poate fi rezolvată doar de către primărie, ci implică contribuția tuturor cetățenilor din comună.

În acest sens, primăria Fundeni a lansat un apel la cetățeni, cerându-le să ia parte la aceste acțiuni de curățenie, să își asume responsabilitatea pentru păstrarea curățeniei și să nu blameze pe alții pentru lipsa de igienă. În plus, primăria a lansat o serie de campanii de informare și educare a populației, pentru a-i învăța pe locuitori cum să recicleze și să gestioneze corespunzător deșeurile.

Utile și necesare 𝟯𝙍 (𝙍𝙚𝙘𝙪𝙥𝙚𝙧𝙖𝙧𝙚/𝙍𝙚𝙘𝙞𝙘𝙡𝙖𝙧𝙚/𝙍𝙚𝙪𝙩𝙞𝙡𝙞𝙯𝙖𝙧𝙚) Azi vă oferim detalii despre “𝑫𝒆𝒔𝒆𝒖𝒓𝒊𝒍𝒆 𝒓𝒆𝒄𝒊𝒄𝒍𝒂𝒃𝒊𝒍𝒆”
Ambalaje din plastic, pet-uri, folii șI pungi de plastic, cutii, bidoane
Ambalaje din hârtie șI carton uscat (nu cele care au intrat in contact cu alimentele)
Ambalaje din metal șI aluminiu

În ce se colectează: sacul galben. 𝑫𝒆𝒔𝒆𝒖𝒓𝒊𝒍𝒆 𝒏𝒖 𝒕𝒓𝒆𝒃𝒖𝒊𝒆 𝒔𝒂 𝒄𝒐𝒏𝒕𝒊𝒏𝒂 𝒓𝒆𝒔𝒕𝒖𝒓𝒊 𝒃𝒊𝒐𝒅𝒆𝒈𝒓𝒂𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒆
Unde ajung: la stațiile de sortare a deșeurilor reciclabile unde se sortează pe categorii, se balotează șI se expediază către centrele de reciclare
𝑪𝒖𝒎 𝒑𝒓𝒐𝒄𝒆𝒅𝒆𝒛: toate deșeurile enumerate mai sus trebuie pliate/presate pentru a ocupa cât mai puțin spațiu. Sacul se scoate afară, in dreptul proprietății.
In fiecare zi de luni din 2 in 2 saptamani
Nu uitațI! Următoarea data de colectare este 27 februarie!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top