URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

FUNCȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI CĂLĂRAȘI, JUCATĂ LA PARIURI. CE COTE AU PRINCIPALII CANDIDAȚI

O țară întreagă așteaptă cu sufletul la gură data de 9 iunie, momentul care va decide primarii localităților din România pentru următorii patru ani și viitorul Parlament European. Până atunci, însă, candidații continuă campania electorală și își prezintă în fața alegătorilor promisiunile și planurile pentru dezvoltarea comunității.

În această perioadă, sondajele le oferă candidaților și partidelor care îi susțin o imagine de ansamblu asupra preferințelor alegătorilor. Totuși, unele case de pariuri au încercat să profite de acest moment și au cotat mai mulți candidați pentru diferite funcții.

În ceea ce privește municipiul Călărași, două case de pariuri au cotat cinci dintre cei opt candidați la funcția de primar al municipiului Călărași. Favoritul clar al celor două case de pariuri este actualul primar, Marius Dulce, care candidează pentru un nou mandat din partea Partidului Social Democrat. Acesta are o cotă de 1.03, ceea ce îl plasează drept candidatul cu prima șansă de a câștiga fotoliul de primar. Potrivit regulilor din domeniul pariurilor, cota cea mai mică înseamnă cea mai mare șansă de câștig.

Marius Dulce este urmat de candidatul Partidului Național Liberal, Alin Drăgulin, și de candidatul Alianței pentru Unirea Românilor, Dragoș Coman. Ambii sunt la egalitate și au o cotă de 10.00. Topul continuă cu candidata Uniunii Salvații România, Amelia Giurcan, care se află, însă, la o distanță considerabilă față de ceilalți trei candidați. Cota acesteia este 100.00 la ambele case de pariuri. Ultimul candidat cotat de cele două case de pariuri este cel din partea SOS România, Theodor-Cristian Dumitru, cu o cotă 200.00.

Ceilalți candidați pentru funcția de primar al municipiului Călărași nu au fost cotați de nicio casă de pariuri. Campania electorală durează până în dimineața zilei de 8 iunie, iar alegerile se vor desfășura a doua zi, pe 9 iunie, între orele 07.00 – 22.00.

Continue Reading
La Top