URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

FOTO. VÂNTUL PUTERNIC FACE RAVAGII ÎN CĂLĂRAȘI ȘI IALOMIȚA: COPACI CĂZUȚI ȘI ACOPERIȘURI DESPRINSE

În acest moment, în mai multe județe din țară este valabil un cod portocaliu de vânt puternic. Rafalele ating în unele zone și 90 km/h, iar printre județele vizate se află și Călărași și Ialomița. Codul portocaliu este în vigoare până mâine, la ora 10.00.

Vântul puternic a creat pagube, iar pompierii militari au avut de intervenit la mai multe situații. În județul Călărași, până la această oră, pompierii militari au fost solicitați sa intervină la un număr de 10 intervenții, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Călărași.

Una dintre ele a avut loc pe DN 3B, în zona Podul 4, pentru degajarea unui copac. De asemenea, salvatorii au mai intervenit și pe strada Jirlău din municipiul Călărași, acolo unde un acoperiș al unui bloc s-a desprins. Tot în Călărași, pe strada Mureșului, o locuință a fost inundată.

Copac căzut în Călărași

Copac căzut în Călărași

Totodată, pompierii militari au fost solicitați și la două incendii. Unul în Sărulești-Gară, la un incendiu care a cuprins o locuință, și unul la Oltina, comuna Unirea, unde salvatorii intervin pentru lichidarea unui incediu izbucnit la o șiră de baloți.

VÂNTUL PUTERNIC FACE RAVAGII ȘI ÎN IALOMIȚA

În Ialomița, salvatorii au fost solicitați în mai multe localități, pentru degajarea unor copaci căzuți, transmit reprezentanții ISU Ialomița.

Una dintre intervenții a avut loc în Fetești, unde un copac a căzut peste o mașină aflată în parcare. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită.

Intervenție în Ialomița / ISU Ialomița

Intervenție în Ialomița / ISU Ialomița

De asemenea, tot în Ialomița, pompierii militari au intervenit pentru degajarea unui copac în Slobozia, precum și a unui pom căzut pe carosabil pe DN 2C, la ieșire din Slobozia spre Amara.

Intervenție în Ialomița / ISU Ialomița

Intervenție în Ialomița / ISU Ialomița

Pompierii militari rămân la datorie pentru limitarea și înlăturarea efectelor negative generate de vremea rea”, transmit reprezentanții ISU Ialomița.

UPDATE:

Pompierii militari călărășeni au fost solicitați să intervină, în jurul orei 21.20, pe strada Bărăganului, din municipiul Călărași, după ce un copac a căzut peste o mașină.

Continue Reading
La Top