URMĂREȘTE-NE

EVENIMENTE

FOTO/RECITALURI INCENDIARE, LA FESTIVALUL FLORI DE MAI! ESPLANADA CONSILIULUI JUDEŢEAN, PLINĂ OCHI DE CĂLĂRĂŞENI

Festivalul-concurs “Fori de Mai”, organizat de Consiliul Judeţean (CJ) Călăraşi, prin Centrul Judeţean de Cultură şi Creaţie (CJCC), este în plină desfăşurare.

Ieri, 13 mai a.c., au evoluat, pe scena sălii de spectacole “Barbu Ştirbei”, concurenţii secţiunii “Floricele pe Câmpii”.

Gala laureaţilor a fost derulată în aceeaşi zi, pe esplanada CJ. Câştigătoarea Trofeului secţiunii “Floricele pe Câmpii” a fost artista călărăşeană, Catinca Leu.

Tânăra a scris următoarele, pe pagina sa de Facebook: “Onorată şi fericită să fiu desemnată câştigătoarea Trofeului secţiunii Floricele pe Câmpii din acest an.”

De asemenea, în sala de spectacole a CJCC Călăraşi, Nico a susţinut un recital fenomenal!

După premierea tinerelor talente, a urmat o seară incendiară! Oana Radu şi Delia au susţinut concerte extraordinare, încântându-i pe călărăşenii prezenţi în număr foarte mare la eveniment.

Espalanada Consiliului Judeţean a fost plină ochi cu oameni care au aşteptat să se distreze, după doi ani de restricţii din cauza pandemiei de Covid. Oana Radu şi Delia au făcut show şi i-au bucurat pe cetăţenii municipiului cu energia lor debordantă.

Şi această seară se anunţă a fi una minunată! Astfel, începând cu ora 18:00, la Călăraşi, vor susţine concerte în aer liber alţi cântăreţi cunoscuţi, respectiv: Maximilian, Lidia Buble, Carla’s Dreams.

Duminică vor susţine recitaluri, pe esplanada CJ, următorii artişti: DJ Project şi Andra.

Continue Reading
La Top