URMĂREȘTE-NE
Dănuț Lupu

ACTUALITATE

FOSTUL FOTBALIST DĂNUȚ LUPU, DAT ÎN URMĂRIRE, DUPĂ CE A FOST CONDAMNAT CU EXECUTARE

Fostul fotbalist Dănuț Lupu, care a jucat pe postul de mijlocaș la Dinamo și Rapid, a fost condamnat definitiv astăzi, 2 octombrie, de Curtea de Apel București la șapte luni și 10 zile de închisoare cu executare, după ce a condus cu permisul anulat. Sentința de fond a fost pronunțată de Judecătoria Cornetu în februarie 2023, iar Dănuț Lupu a făcut apel.

Apelul s-a judecat la Curtea de Apel București, iar judecătorii au respins cererea fostului fotbalist, astfel că urmează să execute pedeapsa în regim de detenție.

În baza art.421 alin.1 pct.1 lit.b Cod procedură penală respinge ca nefondat apelul declarat de către apelantul inculpat Lupu Dănuţ împotriva sentinţei penale nr. 79/16.02.2023, pronunţată de Judecătoria Cornetu în dosarul nr. 13016/1748/2022. În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală obligă pe apelantul inculpat la plata sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 2 octombrie 2023”, se arată în minuta hotărârii judecătorești.

La scurt timp după pronunțarea hotărârii, pe site-ul Poliției Române a apărut un anunț prin care se transmite faptul că Dănuț Lupu este dat în urmărire.

Potrivit Fanatik, Dănuț Lupu nu se află în țară și urmează să se predea autorităților în weekend, la revenirea în România.

Dănuț Lupu dat în urmărire

Dănuț Lupu dat în urmărire

Reamintim că pe 30 iulie 2020, în jurul orei 11.40, Dănuț Lupu a fost prins de polițiști la volan, pe DJ602, deși avea permisul anulat.

Continue Reading
La Top