URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

FOST DEPUTAT DE CĂLĂRAȘI ȘI EX PRIMAR DE SECTOR, AUDIAT DE DNA

Este vorba de Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5, care a ajuns, vineri, 29 aprilie, la sediul DNA pentru a fi audiat în acelaşi dosar în care este vizat şi actualul primar, Cristian Popescu Piedone.

Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5, a fost chemat la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiat în acelaşi dosar în care este vizat şi actualul primar Cristian Popescu Piedone.

Acesta din urmă a fost ridicat de procurori, în această dimineaţă, de pe aeroportul Otopeni, în timp ce pleca în vacanţă împreună cu familia sa.

Potrivit unor surse, procurorii DNA fac cercetări într-un dosar de abuz în serviciu în legătură cu un contract pentru salubrizare.

“Vă dau toate detaliile când ies, vă rog să mă lăsaţi să îmi fac datoria de cetăţean. Trebuie să dau declaraţii înainte, după acea vorbim. Contractul de salubrizare la Sectorul 5 nu se putea decât cu firma primăriei, care avea exclusivitate acolo, altceva nu ştiu să vă spun. Vă dau declaraţii după ce ies”, a declarat ieri Daniel Florea, la intrarea în sediul DNA.

sursa: Antena 3

Continue Reading
La Top