URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

FITNESS CHALLENGE BRONZE LEVEL – AMBIȚIE ȘI DISCIPLINĂ

Sâmbătă, 2 martie a.c., Fitness Challenge Bronze Level, un nou concept al Federației Române de Culturism și Fitness, a avut loc în județul Călărași. O atmosferă antrenantă, sportivi de toate vârstele, cupe, diplome și suplimente nutritive, așa poate fi descrisă competiția  desfășurată la un complex de fitness din municipiu. 26 de sportivi au participat la această ediție, aceștia fiind susținuți de publicul prezent.

Începând cu ora 12:00, sportivii au umplut sala de fitness în care a avut loc evenimentul. Copii de toate vârstele sau chiar adulți de peste 40 de ani, s-au înscris la challenge-ul organizat de Federația Română de Culturism și Fitness. Bineînțeles, au existat participanți din toate categoriile: începători, intermediari și avansați. Cu toate că atmosfera din sala a fost una antrenantă, emoțiile se puteau citi pe fața sportivilor.

“Fitness Challenge este un concept care, cu timpul, a fost transformat într-o disciplină sportivă promovată de Federația Internațională de Bodybuilding. La început, în anul 2021, au fost organizate demonstrații, iar, mai apoi, concursuri. Această disciplină are mai multe ramuri: concursuri individuale, pe perechi și în echipe”a declarat Nelu Bașfalion, președintele clubului ACS Fortus Călărași și membru în Biroul federal al Federației Române de Culturism și Fitness.

Participanții au avut de parcurs un circuit de șase probe: tracțiuni în plan înclinat, genuflexiuni ketllebell, flotări, fandări, abdomene și ridicări deasupra capului cu kettlebell.

Clasamentul a fost următorul:

JUNIORI MICI

 • 1. VASILE FABIAN GABRIEL
 • 2.GHERGHINCIU STEFAN-RARES
 • 3. ACHIM IONUȚ MIHAI
 • 4. ⁠ILIUȚĂ ANDREI VALENTIN

JUNIORI MARI

 1. ZOTICA ALEX
 2. VOICU MĂDĂLIN
 3. NICULESCU IOAN
 4. STOIAN VLĂDUT
 5. ARSENE VLĂDUȚ MARIAN

JUNIOARE

 1. TUFAN ELENA PAULA
 2. ⁠BĂDIȚĂ IONELA ALEXIA

SENIOARE

 1. CANĂ FLORINA DANA
 2. NICA LOREDANA IOANA
 3. ⁠BOLOGAN ADINA
 4. ⁠TUFAN ELENA PAULA
 5. ⁠GANEA ALEXANDRA
 6. ⁠RADU SĂNDICA
 7. ⁠BĂDIȚĂ IONELA ALEXIA
 8. ⁠NICOLAE ANGELICA

Arbitrajul a fost asigurat de Dan Pandelea, membru al Biroului Federal și responsabil pentru organizarea acestei discipline la nivel național și internațional, Mihai Tigora, membru al Biroului Federal, Dan Dumitrescu, Iulian Vasile, Lucian Arpășanu, Georgian Petcu, Rareș Ionuț Basfalion și Nelu Bașfalion.

Continue Reading
La Top