URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

FILME BUNE PE NETFLIX. TOP CELE MAI BUNE FILME NETFLIX DIN TOATE TIMPURILE

Filme bune netflix, astazi vorbim despre cele mai bune filme Netflix din toate timpurile – Dacă sunteți pasionați de filme, profitați acum și vizionați singuri, cu familia sau cu prietenii filme uimitoare de acasă pe Netflix.

De când și-a făcut apariția, Netflix a schimbat lumea cinematografiei și a televiziunii, întrucât acesta aduce aproape în fiecare lună noi producții. Netflix, care a investit milioane de dolari în ele implică mulți actori și regizori, care uneori nu ating calitatea dorită. Cu toate acestea, platforma de streaming s-a îmbunătățit considerabil de-a lungul timpului. Atât de mult încât toată lumea a început să caute filme bune netflix

Filme bune netflix

Cu un catalog imens și variat, este ușor să te pierzi printre atâtea opțiuni: drame, comedii, documentare, animații… Așa că, ne-am gândit să te ajutăm, și am pregătit o listă cu peste 33 top filme netflix incredibile disponibile pe platforma pentru a îți face alegerea mai ușoară atunci când vrei să vezi cele mai bune filme netflix. Așadar, let’s Flix N’ Chill!

The Power of the Dog (2021)

Disponibil de la 1 decembrie, filmul reprezintă o dramă somptuoasă din punct de vedere vizual care evocă apusul cowboyilor în urma unei modernizări inevitabile și necesare. Filmul urmărește povestea a doi frați, George și Phil, care dețin o fermă în Montana. Când primul se căsătorește cu tânăra văduvă Rose și o duce să trăiască la fermă, al doilea o chinuie pe aceasta și pe fiul ei Petru într-un mod necruțător. În distribuția acestui film avem și nume importante precum Benedict Cumberbatch, Jesse Plemons și Kirsten Dunst.

Asakusa Kid (2021)

Pe 9 decembrie a debutat Asakusa Kid, un film bazat pe autobiografia lui Takeshi Kitano, un celebru comediant și regizor japonez. Filmul aprofundează, relația dintre protagonist și maestrul / mentorul său Senzaburo Fukami: pornind de la cele mai umile sarcini, Kitano a ajuns să cucerească publicul Japoniei și, în cele din urmă, cel mondial. 

În anii ’80, de fapt, el a devenit unul dintre cei mai renumiți comedianți din Japonia, mai întâi ca parte a unui duo numit Two Beats și apoi ca solist. Cariera sa actoricească a decolat cu rolul său din Merry Christmas Mr. Lawrence, filmul lui Oshima din 1983 cu David Bowie în rolul principal și pus pe muzica lui Ryūichi Sakamoto. La sfârșitul anilor ’80 și-a început cariera de regizor, încununat de victoria Leului de Aur de la Veneția pentru drama sa polițistă din 1997, Hana-bi, Fire Flower.

The Unforgivable (2021)

Lansat pe 10 decembrie (după ce a debutat în cinematografe pe 24 noiembrie), The Unforgivable urmărește povestea unei femei, Ruth Slater, care încearcă să-și reia viața după ce a ieșit din închisoare. Aflându-se într-o societate care refuză să-i ierte trecutul, având în vedere condamnarea pentru o crimă violentă, se confruntă cu judecăți negative în locuri în care se simțea cândva acasă. Prin urmare, aceasta înțelege că are o singură șansă de a se răscumpăra: să-și reconstruiască relația cu sora sa mai mică, pe care a abandonat-o. Ca și actori cunoscuți avem pe Sandra Bullock, Vincent D’Onofrio și Viola Davis.

Don’t Look Up (2021)

Pe 24 decembrie, Don’t Look Up, scris și regizat de Adam McKay, a fost lansat pe Netflix. Filmul include o distribuție fenomenală, printre care Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Meryl Streep și Timothee Chalamet. Acțiunea se învârte în jurul a doi astronomi umili care au pornit într-un turneu mediatic uriaș cu scopul de a alerta omenirea cu privire la apropierea unei comete destinate să distrugă Pământul. Este un film care, în principal, face referire la mass-media și lumea politică de astăzi, catastrofală și amuzantă în același timp.

Pieces of a Woman (Film Netflix 2021)

Martha și Sean Carson sunt pe cale să devină părinți. Dar în timpul nașterii la domiciliu, moașa ajunge să fie neglijentă și copilul lor moare la scurt timp după naștere. În timp ce încearcă să facă față durerii, Martha mai trebuie să facă față relației tremurante cu Sean și prezenței mamei autoritare. În plus, procesul judiciar împotriva moașei devine public.

The Devil All the Time (Film Netflix 2020) – Cele mai bune filme netflix 2020

Povestea are loc în anii 1960, într-o comunitate rurală din Ohio și urmărește mai multe personaje ciudate care au fost afectate de război în moduri diferite. Șef printre ei, Willard Russell, este un veteran chinuit pentru că nu a reușit să-și salveze soția de la moarte. Fiul său, Arvin Eugene, crește încercând să devină un om bun, dar ajunge să fie lovit de violența care domină orașul.

Dilema socială (Film Netflix 2020)

Documentarul Netflix The Social Dilemma vorbește despre consecințele supraexpunerii noastre pe social media. Critic, filmul ne face să ne gândim nu doar la timpul petrecut în acest spațiu virtual, ci și la ceea ce se face cu datele noastre. Expresia „dacă nu plătiți pentru produs, atunci sunteți produsul” se repetă adesea, ceea ce ne face să reflectăm asupra modelelor de afaceri care sunt în vigoare în lumea digitală.

Prin interviuri cu oameni care fac parte (sau au făcut parte) din această industrie milionară – programatori, psihologi, consultanți – vom cunoaște o mulțime de dinamici sociale în interiorul și în afara rețelelor.

Foștii angajați și creatori de Facebook, Twitter, Instagram și Google arată în film un pic din funcționarea acestor companii și arată echipamentul care mișcă industria.

Când vorbesc despre algoritmii pe care i-au ajutat să creeze, invitatii încearcă să ne facă să ne dăm seama cum suntem, într-un fel, vrăjiți de rețea , acționând pe impuls și absorbind în mod constant informații care ne pot transforma în oameni mai radicali și dependenți.

The social dilemma, al cărei obiectiv principal este de a avertiza asupra pericolelor rețelelor sociale , subliniază ca o consecință a acestei utilizări excesive, de exemplu, polarizarea socială și radicalizarea politică. Pentru noi acest documentar reprezinta unul dintre cele mai bune filme netflix 2020.

Enola Holmes (Film Netflix 2020)

Cu siguranță ați auzit de Sherlock Holmes, dar probabil că nu ați avut încă contact cu sora, Enola Holmes. Noua poveste transmisă de Netflix are ca complot principal dispariția mamei lui Holmes, Eudoria. Dintre cei trei copii ai Eudoriei – Sherlock, Mycroft și Enola -, este cel mai tânăr care face totul pentru a descifra această misterioasă dispariție.

Cel mai tânăr Holmes este cel care fură spectacolul, lăsându-l pe Sherlock practic pe margine. Interpretat de Millie Bobby Brown, Enola este o fată genială de 16 ani, cu același instinct de miros și de rezolvare a misterelor ca și fratele ei mai mare.

Enola a fost crescută doar de mama ei, fiind educată chiar acasă. Într-o perioadă în care femeile erau educate să se căsătorească și să aibă copii, fata a scăpat complet de standarde fiind încurajată să citească, să practice arte marțiale și chiar să facă experimente chimice într-un laborator.

Într-o bună zi, tânăra se trezește și nu-și găsește mama acasă. Fata este apoi plasată de frații ei mai mari într-un internat. Nemultumita de noul ei destin, fuge sa o caute pe Eudoria.

Death to 2020 (Film Netflix 2020)

Filmul 2020 never again (în versiunea originală Death to 2020) este o producție originală Netflix și are o privire distractivă și critică asupra a ceea ce sa întâmplat în anul 2020

Retrospectiva din acest an este ieșită din comun pe baza unor evenimente reale, dar este fictivizată de actori, care interpretează, de exemplu, comentatori sau figuri politice importante precum Regina Elisabeta a II-a.

Producția amintește de momente bizare cu un umor sec, creând un fel de comedie absurdă care, în același timp, care râde și distrează, pune spectatorul să se gândească la ceea ce s-a întâmplat în lume în 2020.

Filmul vorbește, de exemplu, despre polarizarea politică, despre radicalizarea prin rețelele sociale, amintește de asasinarea lui George Floyd și comentează consecințele pandemiei.

Producția este un amestec de umor politic, negru și a fost creată de creatorii Black Mirror.

The Two Popes (Film Netflix 2019)

Filmul regizat de brazilianul Fernando Meirelles are ca fundal un context nu foarte frecvent în universul cinematografiei: relația de prietenie din marile eșaloane ale Bisericii Catolice.

Protagoniștii aici sunt două figuri importante în contextul creștin: cardinalul argentinian Jorge Bergoglio (interpretat de Jonathan Pryce) și papa Benedict al XVI-lea (interpretat de Anthony Hopkins).

Complotul capătă forță atunci când cardinalul argentinian decide să se retragă după ce nu a fost de acord cu o serie de îndrumări date de papa. Apoi cumpără un bilet la Roma, unde actiunea capata o rasturnare.

Totuși, în mod neașteptat, Papa ajunge să-l viziteze înainte și, din acea primă întâlnire dintre cei doi religioși, apare o lungă conversație care se desfășoară în viitoare întâlniri și într-o profundă prietenie. În dialog, ambii reflectă la soarta bisericii, la problemele cu care se confruntă catolicismul și la propriile dileme personale. Un film Netflix pe care il recomandam cu toata increderea

Marriage Story (2019)

Deși vedem adesea o serie de divorțuri în cercul nostru de prieteni și familie, adevărul este că rareori vedem acest subiect în cinematografie.

Filmul lui Noah Baumbach a completat acest gol prezentând sfârșitul unei relații îndelungate trăite de Charlie (Adam Driver) și Nicole (Scarlett Johansson), care aveau un copil mic.

Candidat la Oscarul pentru cel mai bun film și cel mai bun scenariu original, vedem în trăsătură soarta tristă a căsătoriei dintre un regizor de teatru și o actriță. Cei doi cresc pur și simplu pe părți opuse și ajung să opteze pentru divorț, în ciuda tuturor costurilor emoționale și financiare pe care le implică separarea.

Lungmetrajul prezintă perspectiva ambelor părți și, de asemenea, dramele secundare care implică ruperea unei relații îndelungate: cum va fi creșterea copilului pe care îl au în comun? Cum vor împărți bunurile? Cum se vor ocupa cei din jur de separare? Unul dintre cele mai bune filme Netflix emotionante.

Continue Reading
La Top