URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

FILELIST, CUNOSCUTUL SITE DE TORRENTE DIN ROMÂNIA, SE ÎNCHIDE DUPĂ 16 ANI DE ACTIVITATE

Administratorul de sistem al Filelist, unul dintre cele mai vechi și cunoscute site-uri de torrente din România, a emis un anunț neașteptat către utilizatori, anunțând închiderea site-ului după 16 ani de activitate.

Mesajul postat de administratorul “EboLLa” a explicat motivul acestei decizii, subliniind că nu mai are timpul necesar pentru a gestiona site-ul corespunzător. “Un asemenea site necesită o implicare destul de mare și prioritățile mele din viața de zi cu zi s-au schimbat în ultimii ani. Timpul este cea mai prețioasă resursă pentru noi toți”, a afirmat administratorul.

În plus, administratorul a menționat că intenționa să lase site-ul în grija altcuiva, dar această opțiune a devenit dificilă după decesul lui “ToXiC”, persoana care urma să preia conducerea. “Responsabilitatea este mare, avem un număr imens de utilizatori cu date sensibile. Se pot face abuzuri mari, și cine are puterea absolută poate decide orice cu privire la tot ce ține de comunitate”, a explicat el.

Administratorul a subliniat că pentru siguranța utilizatorilor este necesar un înlocuitor de încredere, cu cunoștințe tehnice avansate și valori comune cu comunitatea. Cu toate acestea, găsirea unei astfel de persoane a devenit o provocare.

În consecință, Filelist va fi închis definitiv în ianuarie 2024, iar donațiile au fost închise, suma actuală acoperind cheltuielile pentru încă 2-3 luni. Cu toate acestea, utilizatorii vor putea continua să utilizeze site-ul în această perioadă.

Sursă foto: RomaniaTV.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top