URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

FII ACTIV DE ZIUA NAȚIONALĂ A SPORTULUI LA LOCUL DE MUNCĂ

Ministerul Sportului invită toate instituțiile publice și private din România să se alăture Zilei Naționale a Sportului la Locul de Muncă, sub egida Săptămânii Europene a Sportului, în data de 28 septembrie.

Puteți fi activi chiar din birou, participând în data de 𝟐𝟖 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟓:𝟎𝟎, la 𝐝𝐞𝐦𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐚̆ 𝐬𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐅𝐞𝐝𝐞𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐬𝐭𝐢𝐜𝐚̆.

𝐏𝐮𝐭𝐞𝐭̦𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚 𝐥𝐚 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐢 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐚𝐧𝐭𝐞, organizate în colaborare cu partenerul nostru în acest proiect – Asociația Sportivă Corporate Games – ce vor reuni reprezentanți ai mediului public și privat, parcurgând pașii de mai jos:

𝐏𝐚𝐬𝐮𝐥 𝟏
Descărcați centralizatorul pentru înregistrarea participanților: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WFRQV2okZM98cOD9ll2CTeEUIUvn5Mh2/edit#gid=631944238

𝐏𝐚𝐬𝐮𝐥 𝟐
Anunțați-vă colegii de la locul de muncă despre acest eveniment și completați documentul Excel cu participanții la fiecare activitate sportivă.

𝐏𝐚𝐬𝐮𝐥 𝟑
Trimiteți documentul completat la adresa alina@corporate-games.ro, în perioada 24 august – 23 septembrie.

Numărul de locuri la competiții este limitat, iar participanții vor fi înscriși în ordinea primirii fișierelor corecte și complete.

Locurile 1, 2 și 3 vor primi diplome, dar și puncte conform sistemului Corporate Games, partenerul Ministerului Sportului în acest proiect.

Organizația cu cel mai mare număr de puncte va fi desemnată câștigătoarea marelui trofeu Sport for Life #BeActive 2022!

Continue Reading
La Top