URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

FESTIVALUL DOVLEACULUI ADUCE MAGIA TOAMNEI ÎN CĂLĂRAȘI

Festivalul Dovleacului va avea loc pe data de 28 octombrie și va fi o sărbătoare a toamnei, care va aduce bucurie, magie și momente de neuitat pentru toată familia. Evenimentul va dura aproape întreaga zi, începând cu ora 10.00 și până la ora 22.00, oferind participanților o varietate de activități, teatru de păpuși, proiecții de filme în aer liber și multe altele. Toți locuitorii din județ sunt invitați să se alăture acestei sărbători colorate și să se bucure de frumusețea toamnei la Festivalul Dovleacului, la Biblioteca Județeană.

Programul festivalului este plin de activități diverse, care vor bucura toată familia. Se vor desfășura piese de teatru pentru copii, spectacole de magie, conferințe, ateliere și activități educative pentru toate vârstele.

Atelierele desfășurate în cadrul evenimentului acoperă o gamă variată de activități. Printre acestea se numără atelierul de sculptat dovleci, care oferă copiilor oportunitatea de a experimenta și de a dezvolta încredere în ei înșiși. De asemenea, vor fi desfășurate ateliere de chimie distractivă, realizare de semne de carte din fetru, confecționarea de flori din hârtie și tehnică de quilling, care dezvoltă motricitatea și creativitatea copiilor.

Un moment special din cadrul festivalului va fi lansarea de lampioane biodegradabile cu mesaje personalizate pe brațul Borcea, sub numele de “Lampionul dorințelor împlinite.”

Pentru data de 28 octombrie va fi Festivalul Dovleacului, un eveniment care va ține aproape toată ziua, de la 10, până la 22. Va fi presărat cu foarte multe activități, teatru de păpuși, un film în aer liber, lansare de lampioane pe Brațul Borcea, multe activități care se vor desfășura, ateliere. Suntem în colaborare cu cineva din București, a răspuns solicitării noastre de a pune în practică acest proiect, doamna Andreea, a fost încântată și interesată de ce vrem noi să facem. De asemenea, pe această cale, lansăm un apel către școlile din județ, vrem să le oferim posibilitatea de a-și pune în valoare creativitatea și imaginația, să fie prezenți în cadrul acestui eveniment cu un colț al toamnei. Vrem să îi avem alături de noi, aici, pe toți, din tot județul. Va fi un festival colorat.“, a declarat pentru Canal Sud, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru Odobescu” Călărași, Ionela Ichim.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top