URMĂREȘTE-NE

EVENIMENTE

FESTIVALUL COPILĂRIEI: O ZI DE NEUITAT PLINĂ DE DISTRACȚIE ȘI EDUCAȚIE

De Ziua Copilului, pe 1 iunie, Biblioteca Județeană Călărași a organizat pentru copiii mici și mari Festivalul Copilăriei. Participanții au fost întâmpinați cu invitația de a dansa, cânta și distra alături de prieteni, bucurându-se împreună de această zi specială.

Evenimentul a fost dedicat copiilor, adolescenților și familiilor, oferindu-le o varietate de ateliere menite să stimuleze creativitatea, logica, susținerea emoțională, storytelling-ul, dezvoltarea abilităților de viață și spiritul civic. Prin învățarea experiențială, rezolvarea de probleme, dezvoltarea personală, utilizarea ochelarilor VR, teatrul, consilierea, jocul, sportul, desenul, pictura, muzica, tehnicile de lucru manual, primul ajutor, lectura, politețea și dansul, participanții au trăit experiențe memorabile și momente de neuitat, transformând această zi într-una fantastică.

Împreună cu partenerii educaționali ai bibliotecii, scopul a fost multiplicarea bucuriei de a fi copil și încântarea participanților cu surprize inedite. Copilăria lasă primele amprente asupra comportamentului, obiceiurilor și atitudinilor noastre. Astfel, prin organizarea Festivalului Copilăriei, Biblioteca Județeană Călărași a reușit să stabilească un echilibru armonios între educație și distracție.

Continue Reading
La Top