URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

FESTIVALUL “3 SMOKED OLIVES DANUBE ISLAND” TRANSFORMĂ PEISAJUL UNIC ÎNTR-O LUME DESCHISĂ PENTRU O SĂPTĂMÂNĂ DE DISTRACȚIE ȘI MUZICĂ

Într-un peisaj idilic la malul Dunării, are loc ediția anuală a festivalului “3 Smoked Olives Danube Island” un eveniment care a captivat atenția participanților. Acest eveniment spectaculos, care durează o întreagă săptămână, transformă insula într-un paradis al muzicii tehno, cu două scene și DJ din întreaga lume.

Încadrată de apele linistite ale Dunării, Insula se dovedește a fi locul ideal pentru acest festival unic. Participanții pot admira apusurile spectaculoase de soare pe fundalul fluviului, creând amintiri de neuitat.

Festivalul “3 Smoked Olives Danube Island” atrage oameni din toate colțurile lumii, toți dornici să se bucure de muzică și distracție într-un mediu prietenos și deschis. Atmosfera este plină de bucurie și energie pozitivă, iar oamenii se conectează prin pasiunea comună pentru muzică și artă.

Această săptămână de distracție continuă este cunoscută pentru petreceri non-stop și evenimente variate. Festivalul își începe programul în fiecare zi de dimineață și continuă până la răsăritul soarelui.

Anul acesta, două scene au găzduit DJ din întreaga lume, festivalul este un paradis pentru iubitorii de muzică tehno. Sunetele electronice pulsante transformă insula într-un club imens în aer liber, iar DJ-ii internaționali mențin mulțimea în mișcare toată noaptea.

Continue Reading
La Top