URMĂREȘTE-NE

FAȚĂ ÎN FAȚĂ

FAȚĂ ÎN FAȚĂ – EP. #5 – FLORIN MINCIUNĂ

Vă prezentăm invitatul special al episodului de astăzi, un om dedicat și plin de curaj, Florin Minciună.

Florin Minciună, în vârstă de 34 de ani, provine din comuna Mitreni și a avut curajul și determinarea de a deschide o clinică medicală într-o locație mai puțin cunoscută. Cu perseverență și pasiune pentru domeniul medical, Florin a reușit să transforme această clinică într-un punct de referință pentru comunitatea locală, oferind servicii medicale de calitate și îngrijire atentă pentru pacienți.

În cadrul emisiunii de astăzi, Florin va fi alături de moderatorul nostru, Cătălin Cojocaru, pentru a împărtăși din experiența sa profesională și povestea sa de succes din zona medicală. Vom afla cum a reușit să depășească obstacolele și să construiască o carieră solidă, demonstrând că pasiunea și munca asiduă pot aduce rezultate remarcabile.

Pe lângă activitatea sa în domeniul medical, Florin Minciună a început să se implice și în sfera politică, având în plan candidatura la Primăria Mitreni. Dorința sa este de a aduce o schimbare în comunitatea sa, contribuind la un trai mai bun pentru toți locuitorii.

Așadar, vă invităm să urmăriți această discuție captivantă între Florin Minciună și Cătălin Cojocaru și să aflați mai multe despre parcursul său impresionant și planurile sale pentru viitorul Mitreniului.

Emisiunea va începe la ora 19:30, așa că nu ratați acest episod special al podcastului “Față în față”!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top